Haberler

Kızılırmak'ta Kaybolan İki Gencin Cesetleri Bulundu

Güncelleme:

Kızılırmak Nehri'ne giden ve girdikleri suda kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Ali Demirel ile 20 yaşındaki Fatih Gürel'in cesetleri bulundu.

Çorum'un Dodurga ilçesinde balık tutmak ve piknik yapmak için Kızılırmak Nehrine giden ve girdikleri suda kaybolan 21 yaşındaki Mehmet Ali Demirel ile 20 yaşındaki Fatih Gürel'in cesetleri bulundu. Dalgıçlar tarafından Kızılırmak'tan çıkarılan iki gencin cesetleri otopsi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olay dün Dodurga İlçesi Karahan Uzundere mevkisinde meydana geldi. Mehmet Ali Demirel, Fatih Gürel, 20 yaşındaki Dursun Özgen ve 21 yaşındaki Yaşar Aydoğdu, balık tutmak ve piknik yapmak için Kızılırmak Nehrine gitti. Gençler bir süre balık tuttuktan sonra serinlemek için nehre girdi.

Bir süre sonra Fatih Gürel, suda bir anda çırpınarak arkadaşlarından yardım istedi. Bu sırada Mehmet Ali Demirel, ona yardım etmek için yüzerek yanına gitti. İki genç aynı anda suda kayboldu. Bir daha su yüzüne çıkmayan gençlerin bulunması için arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ile arama ve kurtarma ekipleri sevk edildi.

Olayın olduğu yere gelen Çorum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Arama Kurtarma (AFAD) ekibi ile Çorum Belediyesi dalgıçları Kızılırmak'a girerek kaybolan gençleri aramaya başladı. Dodurga Kaymakamı Bülent Güven ile Dodurga Belediye Başkanı Bekir Kılıç da olay yerine gelerek görevlilerden bilgi aldı. Yaklaşık 3 saatlik çalışmanın ardından Fatih Gürel ile Mehmet Ali Demirel'in cesetlerine ulaşıldı. Dalgıçlar tarafından kıyıya çıkarılan iki gencin cesetleri, Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından kesin ölüm nedenlerinin araştırılması ve otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Ali Demirel Fatih Gürel Kızılırmak Çorum Politika Güncel Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Ankara'nın uykularını kaçıran skandal! Ne kadar kuduz köpek varsa şehre salıp kaçtılar

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

CHP lideri Özel'den dikkat çeken uyarı: Topraklarımızı İsrail'e, Yunanistan'a katmaya gayret gösteriyorlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title