Haberler

Kızı ve Torununu Toprağa Veren Dedenin Gözyaşları

Serhat TEZCAN- Hüseyin TÜCCAR BURSA, (DHA) - BURSA- İzmir Karayolu'nun 58'nci kilometresinde dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Hakan Bahtiyar (12) ve annesi Bahriye Bahtiyar'ın (55) cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi.

Serhat TEZCAN- Hüseyin TÜCCAR BURSA, (DHA) - BURSA- İzmir Karayolu'nun 58'nci kilometresinde dün meydana gelen kazada yaşamını yitiren Hakan Bahtiyar (12) ve annesi Bahriye Bahtiyar'ın (55) cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Cenaze töreninde dede Mümin Öztürk'ün (73), kızı ve torununun tabutlarına sarılarak ağlaması yürek sızlattı.

Bursa- İzmir Karayolu'nun 58'nci kilometresindeki kaza, dün saat 10.30'da meydana geldi. Bursa yönüne gelen Adnan Fişek yönetimindeki 34 UDL 42 plakalı otomobil ile aynı yönde giden Feyzullah Bozdeveci (65) yönetimindeki 10 P 4840 plakalı otomobil, hatalı sollama yüzünden Uluabat Gölü yakınlarında çarpıştı.

Kazada, kontrolden çıkan Adnan Fişek'in otomobili, takla atarak 50 metre mesafede durdu. Karşı şeride geçen Feyzullah Bozdeveci yönnetimindeki otomobil ise İzmir yönüne gidern Basri Bahtiyar yönetimindeki 16 Z 2951 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Feyzullah Bozdeveci ve yanında bulunan Hatice Önbaş ile 16 Z 2951 plakalı otomobilde yolculuk yapan Bahriye Bahtiyar (55) ve Hakan Bahtiyar (12) olay yerinde yaşamlarını yitirdi.

DEDENİN GÖZYAŞLARI

Tatil yapmak için Balıkesir'in Erdek İlçesi'ne gittikleri öğrenilen Hakan Bahtiyar ve annesi Bahriye Bahtiyar için bugün Musa Baba Camisi'nde tören düzenlendi. Öğle vakti kılınan cenaze namazı öncesi Mümin Öztürk kızı ve torununun tabutuna sarılarak ağladı. Törende Hakan Bahtiyar'ın tekbirinin hatalı getirilmesi nedeniyle cenaze namazı iki kez kılındı. Hakan Bahtiyar ve annesi Bahriye Bahtiyar'ın cenazeleri daha sonra Hamitler Mezarlığı'na defnedildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uluabat Gölü İzmir Politika Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title