Haberler

Kış Tatiline Çıkmadan Önce Defacto’ya Uğrayın

Defacto'nun Atkı Ve Bereleriyle Bu Kış Sıcacık Geçecek.

Soğuk kış günlerinin vazgeçilmezi atkı, bere ve eldivenler Defacto'nun sonbahar kış koleksiyonundaki yerini aldı. Hem tek hem de takım olarak sunulan atkı, bere, eldiven, şapka, kolluk ve tozluklar tasarımlarının yanında canlı renkleriyle de dikkat çekiyor. Sezon trendi örgü modellerin ağırlıkta olduğu tasarımlarda Defacto, şık ve sportif görünümü bir arada sunuyor.

Akdenizliliğin dinamik, modern, aynı zamanda rahat tarzından ilham alan DeFacto'nun yeni sezon kadın ve erkek koleksiyonlarında yer alan atkı, bere, eldiven, tozluk, kolluk ve kasketle her zevke uygun zengin ve şık tasarımlarıyla göz dolduruyor. Sezon trendi örgü modellerin ön plana çıktığı atkı ve bere koleksiyonunda, polar kumaşın kullanıldığı tasarımlar da yer alıyor. Kadın koleksiyonundaki modellerde çiçek ve ponpon gibi figürlerin kullanıldığı atkı ve bereler, erkek koleksiyonunda grafik desenleri ile kaşımıza çıkıyor. Modeller farklı tasarımlarının yanında siyah, gri, bej, kırmızı, yeşil, pembe, petrol mavi, turkuaz gibi sezon renkleriyle de dikkat çekiyor.

DeFacto'nun yeni sezon koleksiyonundaki atkı ve bere tasarımlarına başta Forum İstanbul AVM, Şişli Halaskargazi, Metroport AVM ve Capacity AVM olmak üzere Türkiye genelindeki 88 DeFacto mağazasından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title