Haberler

Kırmızı kategorideki Antalya'da 'pes' dedirten kaçak havuz partisi! Sorumsuzluğa ceza yağdı

Güncelleme:

Kırmızı kategorideki Antalya'nın Kaş ilçesinde bir villada DJ eşliğinde havuz partisi yapan gruba jandarma tarafından 77 bin TL idari para cezası uyulandı. Konaklama tesisi olarak geçen villa, Kaş Kaymakamlığı tarafından 1 ay süreyle mühürlendi.

Antalya 100 binde 119,18 vaka ile ortalama vaka sayısını ikiye katlarken bu kadar da da olmaz dedirten görüntüler Kaş ilçesinden geldi. Önceki gün sosyal medya üzerinden örgütlenip bir villada kapalı mekanda kaçak eğlence düzenleyenlerin ardından bu defa havuz partisi görüntüleri 'Pes' dedirtti.

TOPLAM 77 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Kaş Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kaş ilçe Jandarma K.lığı ekipleri tarafından Andifli Mahallesi Büyükçakıl mevkiinde Villa B. isimli konaklama tesisinde parti yapıldığının bilgisi alınması üzerine, E.D. isimli şahsa ait villaya operasyon yapıldı. Operasyonda İ.B,İ.Y,R.K., M.F.T.,B.A.,G.T.,B.U.,R.H.,A.P.,İ.C.,İ.A,N.S.,Y.Y ve B.D.M. olmak üzere 14 kişiye sosyal mesafeyi ihlalden 48.566 TL, maske takmamaktan 12 bin 600TL, emre aykırı davranışta bulunmaktan 5.978TL ve villa sahibi E.D. ye 9 bin 832 TL olmak üzere toplamda 76.976TL idari yaptırım uygulandı. Ayrıca Villa B. isimli konaklama tesisi 1 ay süre ile Kaş Kaymakamlığı tarafından mühürlendi.

Kırmızı kategorideki ilde 'pes' dedirten kaçak havuz partisi! Sorumsuzluğa ceza yağdı

Kırmızı kategorideki ilde 'pes' dedirten kaçak havuz partisi! Sorumsuzluğa ceza yağdı

Kırmızı kategorideki ilde 'pes' dedirten kaçak havuz partisi! Sorumsuzluğa ceza yağdı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Antalya Kaş Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (11)

Tahsin:

Hatunlar taş taşş

10
12
yanıtYanıtla
ADAM:

antalya kırmızı değil turuncu. . Karılar güzel.

13
5
yanıtYanıtla
aa:

kırmızı olur o

yanıt0
yanıt0
Ercan YILDIRIM:

sorasınız memleket battı

4
7
yanıtYanıtla
Baba:

Bu nebicim adalet kardesim kimine yasak kimine serbest Ekmek parasi icin kagit toplamaya cikanlara yasak diye bas cezayi diger tarafta havuz partisi eee eglendik ödedik oh ne güzel ulan bunaltiniz bee ya hepten yasaklayin yada birakin ölen ölsün kalan saglar bizimdir diyelim Yasaklar herzaman cazip gelmistir insan ogluna

7
3
yanıtYanıtla
.:

ne istiyosun :) be kardeş onu anlamadım

yanıt2
yanıt0
trt6:

ben de anlamadım. acaba çapraz sorguya mı çeksek ne dersin

yanıt0
yanıt0
doğulu rambo:

ben de anlayabilmiş değilim. istersen adamı çapraz sorguya çekelim ne dersin

yanıt0
yanıt0
İpek:

Corona topunuzu alıp götürsün inşallah .Sonuçta dünya pisliklerden arınır

7
2
yanıtYanıtla
murat:

Olay anlaşıldı. Karşılıklı menfaata dayalı arkadaş ilişkileri neticesinde ortaya çıkan eylem günümüz koşullarında uygun kaçmamıştır. Bu şahısların özendirici hareketlerinden dolayı esefle kınıyorum.

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title