Haberler

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Altıntel Açıklaması

"Buğday rekoltesinde geçen yıla göre yüzde 40 artış bekliyoruz"

Kırklareli Ticaret Borsası (KTB) Başkanı Turhan Altıntel, buğday rekoltesinde geçen yıla göre yüzde 40 artış beklediklerini söyledi.

Altıntel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, buğday hasadının başladığını anımsattı.

Kırklareli'nde aşırı yağışlar nedeniyle verimin yükseldiğini ancak kalitede bir düşüş yaşandığını belirten Altıntel, her şeye rağmen bölge olarak iyi bir sezon geçirdiklerini vurguladı.

Verim nedeniyle çiftçinin yüzünün güldüğünü belirten Altıntel, "Dönüm başına en düşük verim 400 kilogram. 10 gün daha yağış almazsak çiftçimiz hasadı başarılı şekilde tamamlayacak. TMO da inşallah en kısa zamanda fiyatları açıklar. TMO fiyat açıklamazsa tüccar fiyatı düşürür" şeklinde konuştu.

Altıntel, çiftçilerin gece gündüz demeden hasat çalışmalarını sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

Kırklareli Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Hakan Keçeci de rekoltede artış beklediklerini kaydetti. - Kırklareli

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Politika Güncel Haberler

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

34 yıl sonra yeni dönem! Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği yürürlüğe girdi, yetki artık Cumhurbaşkanı'nda

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Manken Tuğba Özay'dan milli yas kararına tepki: Ateşleri bol olsun

Bakmadan Geçme

22 MAYIS 2024 TV YAYIN AKIŞI | Bu akşam TV'de ne var? Hangi diziler yayınlanacak? Kanal D, TRT 1, ATV, Star TV, NOW, TV8, Show TV 22 Mayıs hangi burç? 22 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 22 Mayıs tarihi hangi burç olur? İran'da seçimler ne zaman 2024? İran'da seçimler nasıl olur? GELİNİM MUTFAKTA 22 MAYIS 2024 CANLI İZLE Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 22 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şaban Ataş'ın katilleri tutuklandı! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 22 Mayıs Çarşamba Survivor yeni bölüm! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 22 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hakim ve Savcılar ATAMA kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (22 Mayıs) kararları neler? Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

CHP'li Bozbey belediyeye akraba atamalarını savundu: Arkadaşlarımızın tümü liyakatlı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title