Haberler

Kırklareli'nde karne heyecanı

Güncelleme:

Kırklareli'nde karne heyecanı 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle Kırklareli'nde öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

Kırklareli'nde karne heyecanı

KIRKLARELİ - 2021-2022 eğitim ve öğretim yılının ilk döneminin sona ermesiyle Kırklareli'nde öğrenciler karne heyecanı yaşadı.

2021-2022 eğitim öğretim yılının birinci döneminin son ders zili çaldı. İlk dönemin bitmesiyle karnelerini alan 18 milyon öğrenci ara tatile girdi. Kırklareli'nde Hamdi Helvacı İlkokulunda da karne heyecanı yaşandı.

Vali Osman Bilgin, öğrenci ve velileri kovid-19 kurallarına uyulması konusunda uyardı. Vali Bilgin, eğitim ve öğretimin önemli olduğunu belirterek, "Öğrencilerimiz öğretmenleriyle birlikte eğitim öğretime aralıksız devam ettiler. Bu bizim için özellikle korona virüsün yaşandığı ve şuanda yeniden pik yaptığı dönemde büyük bir mutluluk. Lütfen bundan sonra süreçte de bize bu korona virüsle mücadelede artık yaşamı normal yaşamak için yani kesintiye uğratamamak için hiçbir şekilde iş yerlerinin kapanmaması yaşamın durmaması için kurallara uyalım" dedi.

Türkiye'nin mazlumların yanında olduğunu vurgulayan Bilgin, "Okulumuzda 19 tane yabancı uyruklu öğrencimiz var. Çok kısa bir sürede Türkçeyi öğrendiler. Ülkemizde Türk kültürünü örf ve adetlerimizi öğrendiler. Çok şükür biz onlara yuva olduk. Bu gün Avrupa'da sınırda öldürülen bir sürü vatandaş varken dünyada farklı ülkelerden gelen vatandaşlar öldürülürken ülkemiz onlara kucak açtı ve Türkçeyi öğreterek bu çocuklarımız bu gün ülkemizin kültürlerini öğrenerek kendi ülkelerine belki zamanla dönecekler belki ülkemizde yaşayacaklar, ülkelerinin burada temsilcisi olacak. Dolayısıyla ülkemiz açısından bu gurur verici" şekilde konuştu.

Öte yandan okullar 7 Şubat Pazartesi günü açılacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osman Bilgin Kırklareli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title