Haberler

Karabük'te kar yeniden yüzünü gösterdi... Kimisi buz tutan göl üzerinde, kimi ise araç arkasında kaydı

Güncelleme:

Karabük'te kar yeniden yüzünü gösterdi.

Karabük'te kar yeniden yüzünü gösterdi... Kimisi buz tutan göl üzerinde, kimi ise araç arkasında kaydı

Safranbolu buz kesti, çatılarda oluşan sarkıtlar tehlike oluşturuyor

KARABÜK - Karabük'te 4 gün aradan sonra kar yeniden yüzünü gösterdi. Yağan karın keyfini, sanayi esnafı aracın arkasına bağladıkları halatla kayak yaparken, 3 kafadar arkadaş ise donan gölün üzerinde tehlikeye aldırış etmeden kaydı.

Karabük'te 4 gün aradan sonra yeniden yüzünü gösteren kar yağışı kent genelinde etkili oldu. Kar yağışının fırsat bilen ve kısa sürede etkili olan yağışın ardından Kemaloyman sanayisi esnafı bir araç arkasına bağladıkları otomobil kabutu üzerinde kayak yaptı. Kar ve soğuk havanın etkili olduğu Karabük'te 3 arkadaş ise buz tutan göletin üzerinde tehlikeye aldırış etmeden kaydıktan sonra dondurucu soğukta elbiselerini çıkarıp karın üzerine atlayarak eğlendi. O anlar cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen 3 kafadar buz tutan Eğriova göletinin üzerinde tehlikeye aldırış etmeden kaydı. Arkadaşlar daha sonra göletin yanına gelip dondurucu soğukta elbiselerini çıkardıktan sonra yarı çıplak bir şekilde karın üzerine atlayarak eğlendi.

Çatılarda oluşan buzlar ise tehlike saçtı

Hava sıcaklığının sıfırın altında eksi 7'lere inen Safranbolu'da ise konak ve apartmanların çatılarında ise buz sarkıtları oluşması ise tehlikeye davetiye çıkarttı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tragger Karabük Yağan Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title