Haberler

Kılıçdaroğlu'na Yumruk atan Saldırganın Kimliği Belli Oldu

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na partisinin grup toplantısına girişinde yumruklu saldırıda bulunan kişinin Orhan Övet olduğu öğrenildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na partisinin grup toplantısına girişinde yumruklu saldırı oldu. Bir vatandaşın yumruk attığı Kılıçdaroğlu'nun gözlüğü yere düştü.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Kılıçdaroğlu'na yumru atan saldırganın isminin 1986 Erzurum doğumlu Orhan Övet olduğu öğrenildi. Saldırgan, polise verdiği ilk ifadesinde, Erzurumlu ve Alperen Ocakları'na üye olduğunu söyledi.

ANKARA EMNİYETİ'NE GÖTÜRÜLDÜ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıda bulunan kişi, Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Kılıçdaroğlu'na saldırıda bulunan Orhan Ö., Kavaklıdere Karakolundaki ifade işlemlerinin ardından, Ankara Emniyet Müdürlüğüne sevk edildi. Zanlının, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde sorgulanacağı bildirildi. 

SAKIK: BİZİM GRUBUMUZDAN ÇIKAN BİRİ DEĞİL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı olduğu sırada orada olan BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, "Ben Genel Başkanla merhabalaştım o arada saldırı gerçekleşti. Bizim gurubumuzdan çıkan biri değil. Tahmin ediyorum kendi iç meseleleri, ben tanımıyorum, bilmiyorum." dedi.

Sırrı Sakık daha sonra twitter hesabından "Yapılan saldırının partimizle, grubumuzla hiçbir alakası yoktur. Saldırgan, Erzurum nüfusuna kayıtlı Alperen Ocaklar üyesi olduğunu söylemiştir." tweet'ini attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Orhan Övet Erzurum Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (161)

ensarison_yokuss18@hotmail.com:

saldırıyı yapan alperenci bir genç miş :) eline saglık genç bir alperenci olarak gurur duydum :) milliyetci gencin yumrugu kötü olur yaşasın gercek osmanlı torunları

27
57
yanıtYanıtla
kadirkadirk@hotmail.com:

eline sağlık gencin ama bbp keçiören belediye başkan adayı turgut altınok chp ile işbirliği yapmıştır büyük birliğe yakışmadı

yanıt0
yanıt0
ensarison_yokusss18@hotmail.com:

nasıl işbirligi yapmıştır

yanıt0
yanıt0
islam birlikrkelemonsdn@hotmail.com:

lan olum alperenlerin adını kirletmeyin.sırrı sakığa yumruk atsa anlarımda kılıctaroğluna niye atıyor.bu adam karanlık bir adam.sagcı solcu şeriatcı paylaşımlar yapıyor.belli bir görüşü yok kafadan kontak bu adam ensari sana diyom..

yanıt0
yanıt0
ıslam birlikrkelemonsdn@hotmail.com:

lan olum alperenlerin adını kirletmeyin bu adam kimse çok karanlık bir adam sag görüş sol görüş ve şeriatcı paylaşımları var ne oldugu belirsiz..hadi sırrı sakıga yumruk atsa anlarızda,kılıçtarogluna atması anlamsı provakatör bu

yanıt0
yanıt0
Gerçeklerzirza_88@hotmail.com:

bdp li pkk lı vekillere sardırsaydın ya ERZURUM un yüz karası

37
26
yanıtYanıtla
yüksel kocamanykslkcmn@hotmail.com:

saldırmak öyle kolay değil çoğaltırlar adamı

yanıt0
yanıt0
turkaymsnturkay@msn.com:

Alnından öpüyorum dadaşı...

17
33
yanıtYanıtla
alpaguhgfdsa@hotmail.com:

vatandaş protesto etme hakkını kullanmış ne var bunda? başbakana küfürler yağdıran, el hareketi çeken kadına, gezi bahanesiyle devletin milletin malına zarar verenlere karşı bu cenahın yorumları ne ise şimdi o saygıyı ve hoş görüyü bu şahısa göstersinler

33
16
yanıtYanıtla
YOK ARTIKASDASDA@ASDASD.COM:

DİKKAT ET DE 20 MİLYON SEÇMEN PROTESTO HAKKINI SENİN ÜZERİNDE KULLANMASIN!

yanıt0
yanıt0
Tüm 161 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title