Haberler

Kılıçdaroğlu, Kendisini Protesto Edenlerle Görüştü

Güncelleme:

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, İzmir'in Urla İlçesi'ndeki bir mahallede bulunan evlerin ruhsatsız olduğu gerekçesiyle yıkılmasını protesto etmek için bir araya gelen vatandaşlarla görüştü.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de 30 ilçe başkanı ile toplantı yaptı. Kılıçdaroğlu, kendisini dışarıda protesto eden Balıklıova sakinleri ile de özel olarak görüştü.

BASINA KAPALI OLARAK GERÇEKLEŞTİ

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'in 30 ilçe başkanı ile birlikte Swiss Otel'de kahvaltı yaptı. CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel'in de bulunduğu toplantı, basın kapalı olarak gerçekleşti. Toplantı sonunda Kılıçdaroğlu, ilçe başkanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Nafiz Gürman Mahalle Muhtarı Ali Aydın, muhtarlar adında Kılıçdaroğlu'na plaket takdim ederek kendisinin muhtarların daima yanında olduğunu söyledi.


OTELİN ÖNÜNDE EYLEM

Kılıçdaroğlu'nun ilçe başkanları ile toplantı yaptığı sırada, otelin önünde eylem yapıldı. Urla'nın Balıklıova Mahallesinde yaşayan vatandaşlar, ruhsatsız olduğu gerekçesiyle evlerinin yıkılacak olmasını protesto ederek Kılıçdaoğlu ile görüşmek istedi. Mahalleliler, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, sizin sözünüze inandık, bak şimdi sokakta kaldık" ve "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu söz onurdur, söz şereftir, söz namustur. Sizin yere düşen sözünüzü hatırlatmaya geldik" yazılı pankartlar taşıdı.


Mahalleli tarafından yapılan açıklamada, "74 yoksulun evlerinin mahkeme kararı beklenmeden yıkıldığı bu zamana kadar arıyoruz, aramamıza gerek kalmadan hemen yanı başımızda olması gerekenleri arıyoruz. 'Hukuksal süreç sonlanana kadar evlerinize dokunulmayacak' sözünün ayaklar altına alındığı günden beri sözün sahibi arıyoruz. Şuan yanı başımızda 5 yıldızlı otelde kendi partilileri ile kahvaltı eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istiyoruz" denildi.


KILIÇDAROĞLU, EYLEMCİLERLE GÖRÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu, toplantı devam ederken kendisini dışarıda protesto eden mahalle sakinlerinden seçilecek temsilcilerle görüşmek istedi. Bunun üzerine mağdur vatandaşlardan üç kişi Kılıçdaroğlu ile özel olarak görüştü. Görüşme sonrasında konuşan mahalleli Yusuf Altun, "Genel Başkan bizim sorunumuzu dinledi. Mağduriyetimizi gidermek için belediye başkanı ile görüşeceğini, görüşmeden sonra il başkanına, genel sekretere talimat verip ortak paydada buluşacağımızı söyledi" dedi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu İzmir Politika Güncel Haberler

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya uğradı

500

Yorumlar (6)

TÜRKÜN GÜCÜ:

ÇOKTA UMURUNDA SANKİ ŞİMDİYE UNUTMUŞTUR BİLE

6
4
yanıtYanıtla
pistof:

Bu hayin hdpkkda daha kotu bir dedigi birini tutmuyor

1
5
yanıtYanıtla
cengiz:

kömür makarna derken kimin oy sattığı ortaya çıktı. satmışlar ama dolandırıcı kemale satmışlar.

3
2
yanıtYanıtla
patron çıldırdı:

Kemal abi yaranamazsın boşver. Bizim halk terslenmeyi kibirli olanı sever .

1
2
yanıtYanıtla
Aksaray 68:

Fazlasiyla hak ettiniz.

1
1
yanıtYanıtla
Aynı Gemideyiz:

Savcıları göreve davet ediyoruz, hakaret davaları açılmalı . . Siz kimsiniz sesinizi duyurmak için bağırıyorsunuz. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title