Haberler

Kılıçdaroğlu: Gerizekalılığın da Düzeyi Var

Güncelleme:

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında "Cahil halka daha çok güveniyorum" diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı'na ağır bir tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Cahil halka daha çok güveniyorum" diyen Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bülent Arı'ya "Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Gerizekalılığın da bir düzeyi var" sözleriyle tepki gösterdi.

BRÜKSEL'DEKİ SALDIRILARA KINAMA

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

Kılıçdaroğlu, Brüksel'deki terör saldırılarını partisinin grup toplantısında kınadı. CHP lideri, "Terör insanlık suçudur. Kim olursa olsun herkesin ortak tavır takınması gereken bir olaydır. Brüksel'de patlayan bombalar insanlığa karşı yapılmış suçtur. Bütün Belçika'ya, orada yaşayan bütün insanlara, bizim yurttaşlarımız dahil, hepsine geçmiş olsun" dedi.

"MÜLTECİLERLE BAŞ BAŞA KALDIK"

Yarım ağız hükümet uzun süre IŞİD'e terör örgütü müdür, değil midir dedi. Artık IŞİD'in en büyük destekçilerinin burada olduğu görülüyor. Sadece Türkiye'nin değil, dünyanın başına da dert olduk arkadaşlar. 2 milyon 700 bin mülteciyle baş başa kaldık. Bu vebal kimin? Bütün vatandaşlarım kendine sormalı. Bizim milletvekillerimize saldırıyorlar. Linç etmeye kalkıyorlar.

"BÜTÜN DÜNYAYA BİZİ REZİL ETTİLER"

Terör örgütünü besleyenler bunlar. Masayı kuranlar bunlar. Hükümet ne yapıyor? Terörle mücadelede… Gücü kime yeterse onu gidip hapse atıyor. Kime yetiyor? Akademisyenlere yetiyor. Bildiri yayımladılar. Katılmazsın, eleştirirsin. Bizim de katılmadığımız yönleri var. Bir akademisyeni bildiri imzaladı diye hapse mi atılır ya? Hangi çağda yaşıyoruz. Muzaffer Kaya, Esra Mungan, Kıvanç Ersoy… Hangi gerekçeyle? Terör örgütü propagandası. Bütün dünyaya bizi rezil ettiler. Bugün gazetelerde var. Dünyanın değişik yerlerinden çok sayıda akademisyen protesto ediyor.

"NEREDE BU SAVCILAR, HAKİMLER"

Siyasal iktidarın sopası olan bir yargı varsa o ülkeden demokrasiden söz edemezsiniz. Yoktur o ülkede demokrasi… Öcalan'ın Türkiye'nin demokrasisine katkı sağlıyor. Kim bunu diyen, AKP milletvekili. Nerede bu savcılar, hakimler? PKK terör örgütü değildir diye açıklama yapan AKP milletvekili var. Nerede bu savcı, hakimler. Çünkü güçleri onlara yetmiyor. Çünkü onlar bir makamdan talimat alıyorlar. Onlar için hukuk yok. Bir makamdan talimat alıp gereğini yerine getirenler satılık insanlardır.

"GERİZEKALI DESEM HAKARET ETMİŞ OLURUM"

Yargı satılık insanların alanı değildir. Dürüst ve namuslu insanların alanıdır. Yargı tüm baskılara rağmen doğruların arkasında duran kişidir yargıç. AKP'ye çok yakın olan akademisyenler de var. Sebahattin Zaim Üniversitesi'nden bir rektör yardımcısı. Ülkeyi ayakta tutacaklar ilkokul bile okumamış cahil kesimdir. Türkiye'nin okumuş kesimi, profesörlerden başlayarak en tehlikeli olanlar üniversite mezunları. Gidişatı okuyamıyorlar, zihinleri bulanık. Lütfen, eğer bu adamı burada tutacaksanız üniversiteyi kapatın. Kimseyi okutmayın. Niye üniversite açtınız? Bu adam birilerine yalakalık yapsın diye mi oralara getirdiniz. Bu adamın bilgi çağından haberi yok. Nasıl okumuş, nasıl profesör olmuş. Hani gerizekalı desem adama hakaret etmiş olurum. Geri zekalılığın da bir düzeyi var. Sorun nasıl çözülür? Bir, Türkiye kurucu ayarlarına dönmek zorundadır. Ülkenin çıkarları ve barış eksenli bir politikaya dönmek zorundadır. Dış politikayı 180 derece değiştirmek zorundadır."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Arı Brüksel Türkiye Politika Güncel Haberler

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

Özgür Özel'den mitingde ilk seçim vaadi: Emekli maaşı asgari ücretin 1.5 katı olacak

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

İsrail basını yazdı: Rusya'dan güç alan İran büyük saldırı hazırlığı içinde

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Mersin'de katliam gibi trafik kazası: 10 kişi öldü, 40 kişi yaralandı

Bakmadan Geçme

RAMS PARK ALİ SAMİ YEN SPOR TESİSLERİ NEREDE, NASIL GİDİLİR? Galatasaray stadına METRO ile nasıl gidilir? GALATASARAY ŞAMPİYONLUK KUTLAMASI! #127942 Galatasaray KUPA TÖRENİ ne zaman, nerede? #9917 GALATASARAY KAÇ PUANLA ŞAMPİYON OLDU? Galatasaray'ı şampiyon yapan puan kaç? #9917 GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU MU 2024? Galatasaray kaçıncı kez şampiyon oldu? SÜPER LİG'DE HANGİ TAKIM KÜME DÜŞTÜ? #9917 Süper Lig'e veda eden son takım hangisi? GALATASARAY ŞAMPİYON MU? #127942 Galatasaray kaç puanla şampiyon oldu? Galatasaray'ın kaçıncı şampiyonluğu? MERSİN'DEKİ KAZADA KAÇ KİŞİ ÖLDÜ? Mersin'deki zincirleme kaza nerede gerçekleşti? MERSİN'DE KAZA MI OLDU? Mersin'deki trafik kazasında kaç kişi öldü, olay ne? KASIMPAŞA BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI İZLE! #9917 Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı skor! MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? GALATASARAY KİM GOL ATTI? Galatasaray Konyaspor MAÇ KAÇ KAÇ, kim gol attı? CANLI SKOR FENERBAHÇE KİM GOL ATTI? Fenerbahçe İstanbulspor maçında fark açılıyor! Kim gol attı, MAÇ KAÇ KAÇ? KADIKÖY'DE İLK DÜDÜK ÇALDI! #9917 Fenerbahçe İstanbulspor maçı kaç kaç, kim gol attı? SANİYE SANİYE CANLI ANLATIM! ŞAMPİYONLUK MAÇI BAŞLADI! #129349 Galatasaray Konyaspor maç kaç kaç, kim gol attı? CANLI ANLATIM! #9917 TRABZONSPOR ANKARAGÜCÜ CANLI HD İZLE! Trabzonspor Ankaragücü maçı hangi kanalda, İLK 11'LER AÇIKLANDI! #9917 FENERBAHÇE İSTANBULSPOR MAÇI CANLI HD İZLE! Fenerbahçe İstanbulspor maçı hangi kanalda, ilk 11'ler kim? #9917
Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

Icardi'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Bakalım Kadıköy'de şimdi nasıl kutlama yapıyorlar

500

Yorumlar (132)

derman:

solculuk deyince midem bulanıyor , Korkuyorum çok tehlikeli madde gibi.

105
11
yanıtYanıtla
DADAŞŞ:

BU ADAMIN ASIL SÖYLEMEK İSTEDİĞİ MİLLET CAHİL KALSIN Kİ SADECE KENDİ GİBİ OKUYANLAR ONLARA ÇOBANLIK ETSİN SİYASİ VE TİCARİ ALANDA ONLARI KÖLE GİBİ KULAKLARINDAN TUTARAK İKİ LOKMA EKMEĞE TALİM ETTİRSİN. NE HAKKINI ARASIN NEDE HAKSIZLIĞA İTİRAZ ETMESİN. . . YÜCE DİNİM BİLE İLK EMRİ OKU OLMASINA RAĞMEN BU AKIL YOKSUNU HOCA CAHİLLİĞİ NASIL ÖVEBİLİR. MADEM CAHİLLİK SAFLIK TEMİZLİK KENDİSİ NİYE OKUMUŞ. TÜM DÜNYA SALAK DEMEK Kİ EĞİTİME ÖNEM VERİYOR YADA İLKOKUL LİSE ÜNİVERSİTE AÇMIŞ :)))

45
5
yanıtYanıtla
DADAŞŞ:

CADI HOCANIN NE DEMEK İSTEDİĞİ GAYET NET BOŞ VER SEN GERİSİNİ. ARTI KILIÇTAROĞLU BENİ HİÇ İLGİLENDİRMİYOR. VE DESTEK OLSUN DİYE YAZMADIM SADECE HOCA İÇİN YAZDIM. CAHİLLİĞİN GETİRDİĞİ GÜZELLİKLERİ SIRALA. BENDE KÖTÜLÜKLERİ SIRALIYAYIM. BAKALIM HANGİSİ FAZLA. VE SEN KİMSEYE BENZEME BENZERİNE YAZIK OLUR

yanıt4
yanıt0
Basiret gözü:

asil cahil, böyle bozuk egitim sisteminde okudugu halde dogru ile yanlisi ayirt edeyemendir. . burada cahil toplumdan kasit bu bozuk egitim sisteminde okumayan cogunluk kastediliyor. . yoksa bizim anladigimiz manada cahil degil toplumun büyük kesimi. . asil cahil okudugu halde Hakki hakikiate kör olandir. . bunu söylemek istemis ama siz lafi yine anlamaktan aciz kalmissiniz. .

yanıt0
yanıt0
bayburtlu:

kılıçdarmalı senin kadar geri zekalısını kim görüş bu dünyada. yazık pchp. .

26
15
yanıtYanıtla
gerçekler:

akepenin kovduğu cemaatçi paralelcileri kılıçdaroğlu aldı partiye. zaman ve stv chpnin yandaş medyası oldu yalan mı?çarkçılığın bu kadarı?

22
18
yanıtYanıtla
....w:

rezapta ve bağlantılarına sesi çıkmayanlar burda adama saldırır olmuş utanmaz arlanmaz aktroller

17
22
yanıtYanıtla
GUGUK KUŞU:

KEMAL BEY HAKLI AKADEMİSYEN OLMAK İÇİN DHKPC, PKK. TİKKO, MLKP YA DA ALEVİ OLMALIIIIIIIIIII

17
22
yanıtYanıtla
123456:

Terörist yandaşısın , savunucusun biliyoruz kılıntaryan , fazla rol yapma aslını, fikrini iyi biliyoruz.

21
17
yanıtYanıtla
mert:

güneydoğu da şehirleri silah deposu haline gelmesine göz yuman da chp iktidarı herhalde çözüm sürecinde pkk ile görüşen de chp iktidarı mı

yanıt2
yanıt2
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title