Haberler

Kerastase Cristalliste Yenilikleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçlar için Kerastase Cristalliste yenilikleri devam ediyor!

2012'deki başarılı lansmanın ardından Kérastase Cristalliste yenilikleri devam ediyor! Doğal saçların ihtiyacına özel olarak geliştirilmiş ve saçlara kristal parlaklığı sağlayan Cristalliste, şimdi bir adım daha ileri gidiyor ve hassaslaşan doğal saçları özel bakım programları ile eski görkemli haline kavuşturuyor. Yeni Cristal Sculpt Serum ve Masque Cristal ile kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçların sırrı şimdi dişiliğin mükemmel sembolü oluyor!

Cristalliste ile Hayalleriniz Gerçek Oluyor

Uzun, ışıltılı, parlak ve ipeksi dokunuşa sahip saçlar her kadının hayalidir. Bütün kadınlar saçlarındaki doğal görünümü korumak ve aynı zamanda saçlarının sahip olduğu şıklık ve ihtişamı da sürdürmek ister. 2012'deki başarılı lansmanının ardından Kérastase Cristalliste yenilikleri devam ediyor!

Göz alıcı Parlaklık, Mükemmel Şekillendirme

Doğal saçların ihtiyacına özel olarak geliştirilmiş ve saçlara kristal parlaklığı sağlayan Cristalliste, şimdi bir adım daha ileri gidiyor ve hassaslaşan doğal saçları özel bakım programları ile eski görkemli haline kavuşturuyor. Yeni Cristal Sculpt Serum ve Masque Cristalile kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçların sırrı şimdi dişiliğin mükemmel sembolü oluyor!

Cristal Sculpt Serum

Çift Fazlı Gross Serum

İki formülün füzyonu ile saçlarınıza etkili bakım, parlaklık, koruma ve kontrol sunuyor.

Aha Complexe ile zenginleştirilmiş serum yapısı ile pürüzsüz hafif saç boy ve uçları.

Seramid ile zenginleştirilmiş ayna etkili yağ ile esnek ve hareketli saçlar.

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 30 ml / 106 TL

Cristal Masque

Yoğun besleme ve hafiflik kazandıran saç maskesi

İnce veya kalın telli saçlar için yoğun besleme ve hafiflik kazandıran şekillendirme öncesi ilk baz etkili saç maskesi. Yoğun besleme özelliğiyle saçlar ipeksi bir dokunuş ve doğal bir parlaklık kazanır. Saçları dış etkilere karşı korunur ve kütikülü onararak saçlara doğal bir canlılık ve hareket sağlar. Saçın kazandığı esneklik ve hareket şekillendirme için muhteşem bir baz oluşturur.

Tavsiye Edilen Tüketici Satış Fiyatı: 200 ml / 114 TL

Uzun saçlar; yapacağınız en küçük değişiklikleri bile gösterir, farklılaşmanızı sağlar ve tarzınızı her ortama ahenkli bir şekilde yansıtabilmenize yardımcı olur. Cristalliste'in saçlarınıza sunduğu hacim, hafiflik ve kristal parlaklığı ile çok kısa sürede en trend ve sofistike saç modellerini keşfedebilir, bulunduğunuz ortamda bir kristal güzelliğiyle göz kamaştırabilirsiniz.

Yeni "Matmazel Fönü"ile Saçınız Tüm Gözleri Üzerine Çeksin

Sadece KérastaseDanışman Kuaförleri'nde deneyimleyebileceğiniz "Matmazel Fönü" ile saçlarınıza kısa sürede göz alıcı bir bakım ve ışıltı sunmak artık mümkün. Saç banyosu ile mükemmel bir şekilde arınan saçlarınız, akışkanlık ve hafiflik kazanıyor. Ardından Cristal Masque ileyapılan bakım saçınıza ipeksi, esnek ve hafif bir dokunuş sağlıyor. Son dokunuş olarak Cristal Sculpt Serum ile yapılan şekillendirme sonrası fön işlemi ile saçlar kristal kadar parlak ışık kadar hafif hale geliyor!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kerastase Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title