Haberler

Kepez'den Okullara Yarıyıl Hizmeti

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yarıyıl tatilinde okulların fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, yarıyıl tatilinde okulların fiziki şartlarını iyileştirmek amacıyla devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Kepez Belediyesi, yarıyıl tatilinde okulların fiziki yetersizliklerini gidermeye devam etti. Ekipler, okulların her türlü boya, badana, tadilat ve çevre düzenlemelerini yapıyor. Bu anlamda Göçerler, Adalet, Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul, Ali Rıza Altıntaş İlkokulları ile Atatürk Endüstri Meslek Lisesi'nin okul bahçelerinin yenilenmesi çalışmasına başlandı. Yedi Kuyular İlkokulu'ndaki çalışmaları inceleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çalışan personele emeklerinden dolayı teşekkür etti. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinden yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında da bilgi alan Tütüncü, dökülen asfaltın kalitesini de inceledi.

Hizmette tatil fırsatı

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için sömestr tatillerini bir fırsat olarak gördüklerini söyledi. Bahçeye asfalt, peyzaj, kliması olmayana klima, spor malzemesi ve eğitim araç gereçlerinin tedarik edildiğini belirten Başkan Tütüncü, okulların tatil zamanlarının bu tür çalışmalar için iyi bir zaman olduğunu söyledi.

"Gönülleri de iyileştiriyoruz"

Okulların fiziki şartlarını iyileştirirken aslında çocukların gönül dünyalarını geliştirdiklerini vurgulayan Başkan Tütüncü, daha iyi şartlarda eğitim sunulan öğrencilerin önemsendiklerinin farkına vardığını söyledi. Fiziki ortamlarla birlikte çocuklarımızın geleceklerini de geliştirdiklerini belirten Tütüncü, "Bu çalışmaları yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Ertuğrul Kepez Belediyesi Rıza Altıntaş Hakan Tütüncü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title