Haberler

Kendilerini Dolandıran Cezaevi Firarisini Yakalayıp Jandarmaya Teslim Ettiler

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde 4 vatandaşın 40 bin lirasını dolandıran cezaevi firarisi, dolandırdığı tekstilci ve müteahhit tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 4 vatandaşın 40 bin lirasını dolandıran cezaevi firarisi, dolandırdığı tekstilci ve müteahhit tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

İddiaya göre, cezaevi firarisi olduğu öğrenilen Ali İ., Tekirdağ'ın Malkara ilçesine bağlı Kozyörük Mahallesi'nde tekstil firması sahibi Ahmet Sinan Öztürk'ün 9 bin 250 lirasını, aynı mahallede nalburluk yapan Halil Demir'in bin 235 lirasını, müteahhit Mahmut Karaalioğlu'nun 20 bin lirasını ve bir elektrik tamircisinin de 10 bin lirasını dolandırdı. Olayın ardından dolandırıcı olduğu anlaşılan Ali İ., tekstil firması sahibi Öztürk ve Karaalioğlu tarafından yakalanarak jandarmaya teslim edildi.

Olayla ilgili konuşan Ahmet Sinan Öztürk, "Bu adam internet üzerinden dükkanın satışı için bizi buldu. Daha sonra ortaklık anlaşmasına girdik. Binanın dış cephesini, elektrik tesisatını yaptırdı. Bunlara hiçbir lira bile para vermeden gerçekleştirdi. Daha sonra ödeme yapacağım dedi, bugün yarın derken kendisini araştırdık, kimliğinin sahte olduğunu öğrendik. Daha sonra adamı yakalayıp güvenlik güçlerine teslim ettik" dedi.

Şahsı yakalayan müteahhit Karaalioğlu, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarmayı ihmal etmedi. Karaalioğlu, "Bizi dolandırdı, biz de kendisini araştırıp bulduk. Arabama koydum ve emniyete getirdim. Vatandaşlarımız bu tür şeylere karşı dikkatli olsunlar" dedi.

Zanlı Ali İ, polis tarafından kelepçelenerek jandarmaya teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Sinan Öztürk Kozyörük Tekirdağ Malkara Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopterin enkazından ilk görüntüler

Bakmadan Geçme

İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

Ali Koç, takımı toplayıp Rams Park'ta kutlama yaptı! Ortalık bir anda karıştı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title