Haberler

Kedinin İşkenceyle Telef Edilmesi

Kediyi işkenceyle telef ederken çekilen görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayımlanan üniversite öğrencisi ve Bartın’daki ailesi sessizliğini koruyor Bartın Emniyet Müdürü Altınok: "Olay, Eskişehir'de gerçekleşmiş olması nedeniyle tüm hukuki ve adli süreç oradan yürütülecektir"

Kediyi işkenceyle telef ederken çekilen görüntüleri sosyal paylaşım sitesinde yayımlanan üniversite öğrencisi ve Bartın'daki ailesi sessizliğini koruyor.

Görüntülerin yayımlanmasının ardından hayvanseverler harekete geçti. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi öğrencisi M.C.A'nın (20) ailesi ise kapılarını açmadı, mahalleliler de gazetecilere tepki gösterdi.

Mahalleliler tarafından linçle tehdit edilen gazeteciler, olayın ardından yıllık izne ayrıldığı öğrenilen M.C.A'nın babası, polis memuru M.A'nın ikamet ettiği dairenin kapısını çaldı ancak aile fertleri kapıyı açmayarak, "Bu apartmanda öyle biri oturmuyor" dedi.

Gazetecilerin ısrarına rağmen aile fertleri kapıyı açmadı.

"Olay hassasiyetle incelendi"

İl Emniyet Müdürü Mehmet Altınok, gazetecilere yaptığı açıklamada, internette Eskişehir'de üniversite öğrenimi gören M.C.A'nın görüntülerinin yayımlanmasının ardından Hayvanseverler Derneği üyelerinin şikayette bulunduklarını söyledi.

Eskişehir'de üniversite öğrenimi gören ve tatil amacıyla kentte ikamet eden ailesinin yanında bulunduğu anlaşılan M.C.A'nın nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda ifadesine başvurulduğunu kaydeden Altınok, şöyle konuştu:

"M.C.A. verdiği ifadede 'söz konusu olayın 3-4 ay önce Eskişehir'de meydana geldiğini, bir kafeden bakımını üstlenmek amacıyla evine aldığı kediyi bir süre sonra yaralı halde kapısının önünde bulduğunu ve tedavi ettirmek amacıyla evine aldığını' beyan etmiştir. 'Bu esnada görüntüsünü çekerek 'whatsapp uygulaması' üzerinden kediyi nasıl tedavi ettirebileceği konusunda yardım amaçlı arkadaşı A.T'ye gönderdiğini ve kısa süre sonra kedinin öldüğünü' belirtmiştir. M.C.A,.söz konusu görüntüleri kız arkadaşı Adel T'nin internette paylaştığını iddia etmiştir."

Eskişehir'de meydana gelmesine rağmen olayın hassasiyetle incelendiğini ve 5199 Sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'na göre düzenlenen soruşturma evrakının Bartın Cumhuriyet Başsavcılığına ve Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğüne gönderildiğini ifade eden Altınok, "Olay, Eskişehir'de gerçekleşmiş olması nedeniyle tüm hukuki ve adli süreç oradan yürütülecektir" diye konuştu.

Dün emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılan ve Bolu'ya gittiği iddia edilen M.C.A'nın ailesinin yanında olduğu öğrenildi. - Bartın

Kaynak: AA / Güncel

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mehmet Altınok Bartın Politika Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title