Haberler

Polis Memuru Şimşek, Eşi ve Oğlu Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Güncelleme:

Kars'ta meydana gelen kazada eşi ve bir çocuğu ile birlikte yaşamını yitiren polis memuru Mesut Şimşek için tören düzenlendi.

Kars'ta ters yöne giren minibüsün çarptığı otomobilde ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede eşi ve bir çocuğu ile birlikte yaşamını yitiren polis memuru Mesut Şimşek için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Cenazeler Ankara'ya götürülürken törene katılan Vali Günay Özdemir, "Bakın bir aile yok oldu. Lütfen herkes trafik kurallarına uysun. Kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" dedi.

Kaza, dün akşam saatlerinde, havalimanı yolu üzerindeki Gaffar Okkan Bulvarı'nda meydana geldi. Havalimanından kent merkezine giden, sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 75 AK 816 plakalı minibüs, karşı şeride geçti ve polis memuru Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurunun kullandığı otomobil de anayola çıkmak üzere olan Hakan Demir'a ait 36 FN 890 plakalı otomobile çarptı. Kazada, ağır yaralanan Emniyet Müdürlüğü İş Güvenliği Biriminde görevli 9 yıllık polis memuru Mesut Şimşek (36), eşi TSE'de memur Miyese Nehir Şimşek (35) ve oğulları Eğmen Berat Şimşek (5), kaldırıldıkları Devlet Hastanesi'nde tüm çabalara karşın yaşamlarını yitirdi. Kazada anne, baba ve kardeşini kaybeden Egemen Şimşek'in (3) ise kırılan kolu alçıya alındı. Kars'ta 3 yıldan beri görev yapan Mesut ve Miyese Nehir Şimşek çiftinin, çocukları ile birlikte iftar için evlerine giderken kaza yaptıkları öğrenildi.

İl Emniyet Müdürlüğü önünde bu sabah düzenlenen törene, Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, polis memuru Şimşek'in babası Veysel Şimşek, annesi Zümrüye Şimşek, eşinin teyzeleri Mahide Ekelik, Şengül Karagöz ve meslektaşları katıldı. Yakınları ve Emniyet personeli, cenaze töreni boyunca göz yaşlarını tutamadı.

İl Müftüsü Mehmet Genç, polis Mesut Şimşek ve ailesi için dua ettikten sonra helallik istedi. Gözyaşlarının sel olduğu törenden sonra sonra cenazeler memleketleri Ankara'ya gönderilmek üzere havalimanına götürüldü. Şehit polis ve ailesinin cenazesi, bugün ikindi vakti Ankara'da Karşıyaka Camisi'nde kılınan namazın arından toprağa verilecek. Çok üzücü bir kazanın ardından bir ailenin yok olduğuna dikkati çeken Vali Günay Özdemir, törenden sonra yaptığı açıklamada, "Yaşanan elim kazada bir polis memurumuz şehit oldu, eşi ve çocuğu da yaşamlarını yitirdi. Allah mekanlarını cennet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve polis teşkilatımıza ve tüm Kars halkına başsağlığı diliyorum. Kars halkından rica ediyorum. Trafik kurallarına uysunlar. Bakın insanların hayatları çok önemli. Hepimizin hayatı çok önemlidir. Bu nedenle bütün sürücülerimizden, trafiğe çıkan herkese çağrıda bulunuyorum. Lütfen trafik kurallarına uysunlar. Bakın bir aile yok oldu. Onun için her kes görevini layıkıyla yapsın istiyorum. Artık bundan sonra trafik kazalarında kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" diye konuştu. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Şimşek Hakan Demir Kars Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

En beğenilen siyasetçiler anketinde Mansur Yavaş ilk, Erdoğan 3. sırada

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Yeni seferberlik kanunu tam metni OKU İNDİR - PDF 2024! Seferberlik mi çıktı, seferberlik nedir? Sefer görev emri nedir? Sefer görev emri e-devlet üzerinden nasıl sorgulanır? Seferberlik Kararnamesi 22 Mayıs Salı 2024! Yeni seferberlik kararları neler? 22 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 22 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 22 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 22 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 22 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 22 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! HSK atama kararnamesi 22 Mayıs Çarşamba yayınlandı! Hakim ve Savcılar atama kararları PDF indir, OKU! 22 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 22 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 22 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title