Haberler

Kazada Ölen Polis Memuru ile Eşi ve Çocuğu İçin Gözyaşları Sel Oldu

Kars'ta ters yöne giren minibüsün çarptığı otomobilde ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede eşi ve bir çocuğu ile birlikte hayata veda eden Polis Memuru Mesut Şimşek için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu.

Kars'ta ters yöne giren minibüsün çarptığı otomobilde ağır yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede eşi ve bir çocuğu ile birlikte hayata veda eden Polis Memuru Mesut Şimşek için düzenlenen törende gözyaşları sel oldu. Cenazeler Ankara'ya götürülürken törene katılan Vali Günay Özdemir, "Bakın bir aile yok oldu. Lütfen herkes trafik kurallarına uysun. Bundan sonra trafik kazalarında kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" dedi. Trafik kazası, havalimanı yolu üzerindeki Gaffar Okkan Bulvarında dün akşam saatlerinde meydana geldi. Havalimanından kent merkezine giden, sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 75 AK 816 plakalı minibüs, bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti ve Polis Memuru Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle polis memurunun kullandığı otomobil, anayola çıkmak üzere olan Hakan Demir'a ait 36 FN 890 plakalı otoya bindirdi. Kazada, ağır yaralanan Emniyet Müdürlüğü İş Güvenliği Biriminde görevli resmi kıyafetli polis memuru Mesut Şimşek (36), eşi Miyese Nehir Şimşek (35) ve Eğmen Berat Şimşek (5) kaldırıldığı Devlet Hastanesinde tüm çabalara karşın kurtarılamadı ve öldü. Feci kazada anne, baba ve kardeşini kaybederek tek başına kalan 3 yaşındaki Egemen Şimşek'in ise kırık kolu alçıya alındı. İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen törene Vali Günay Özdemir, Vali Yardımcısı Akif Pektaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Yıldız, Kafkas Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çitil, Cumhuriyet Başsavcısı Serdar Durmuş, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kınay, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Şehit Polis Memuru Şimşek'in babası Veysel Şimşek, annesi Zümrüye Şimşek, eşinin teyzeleri Mahide Ekelik, Şengül Karagöz ve meslektaşları katıldı. Yakınları ve Emniyet personeli, cenaze töreni boyunca göz yaşlarını tutamadı.

İl Müftüsü Mehmet Genç, şehit polis Mesut Şimşek ve ailesi için dua ettikten sonra helallik istedi. Gözyaşlarının sel olduğu törenden sonra sonra cenazeler memleketleri Ankara'ya gönderilmek üzere havalimanına götürüldü. Şehit polis ve ailesinin cenazesi, bugün ikindi vakti Ankara'da Karşıyaka Camisinde kılınan namazın arından toprağa verilecek.

Çok üzücü bir kazanın ardından bir ailenin yok olduğuna dikkati çeken Vali Günay Özdemir, törenden sonra yaptığı açıklamada "Yaşanan elim kazada bir polis memurumuz şehit oldu, eşi ve çocuğu da yaşamlarını yitirdi. Allah mekanlarını cennet eylesin. Ailesine, yakınlarına ve polis teşkilatımıza ve tüm Kars halkına başsağlığı diliyorum. Kars halkından rica ediyorum. Trafik kurallarına uysunlar. Bakın insanların hayatları çok önemli. Hepimizin hayatı çok önemlidir. Bu nedenle bütün sürücülerimizden, trafiğe çıkan herkese çağrıda bulunuyorum. Lütfen trafik kurallarına uysunlar. Bakın bir aile yok oldu. Onun için her kes görevini layıkıyla yapsın istiyorum. Artık bundan sonra trafik kazalarında kimse ölmesin ve kimse üzülmesin" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Şimşek Hakan Demir Kars Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Yapı Kredi'nin satışıyla ilgili iddialara Koç Holding'den açıklama var: Görüşmeler sürüyor

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bakmadan Geçme

Emre Kartal kim, tutuklandı mı? İsmail Kartal'ın oğlu kimdir? Hulusi Belgü kimdir? Hulusi Belgü görevi ne, nereli? Yapı Kredi Bankası satıldı mı? Koç Holding'ten açıklama geldi Ben Bu Cihana Sığmazam canlı izle! 21 Mayıs ATV canlı izle! Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümde neler olacak? BBCS 67. bölüm izle! #128250 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Boston Celtics Indiana Pacers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 21 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Yapı Kredi kimin? Yapı Kredi yerli mi, yabancı mı? 21-22 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Japonya Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Arjantin Bayan Voleybol Milli Takım kadrosu ve instagram hesapları ne? Survivor kim kazandı? 21 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? 21-22 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Bahar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 21 Mayıs Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

title