Haberler

Kaza Şehidi Polis, Son Yolculuğuna Uğurlandı

Antalya'da TIR'ın çarptığı park halindeki polis otosuna çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 43 yaşındaki trafik polisi Mehmet Sert, memleketi Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

Antalya'da TIR'ın çarptığı park halindeki polis otosuna çarpması sonucu meydana gelen kazada şehit olan 43 yaşındaki trafik polisi Mehmet Sert, memleketi Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.

2 çocuk babası şehit polis Mehmet Sert'in cenazesi Reyhanlı Devlet Hastanesi Morgu'ndan alındıktan sonra ilk olarak Bağlar Mahallesi'ndeki baba evine götürüldü. Helallik alınmasının ardından Sert'in Türk bayrağına sarılı tabutu, Mustafa Şevki Paşa Camii'ne getirildi. İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu'nun kıldırdığı cenaze namazının ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan Mehmet Sert'in cenazesi, götürüldüğü Gültepe Mahallesi'ndeki Asri Mezarlık'ta göz yaşları arasında defnedildi.

Cenaze törenine Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İl Jandarma Komutanı Albay Hasan Koçyiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, Kaymakam Yusuf Güler, Belediye Başkanı AK Partili Hüseyin Şanverdi, askerler şehidin ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı. Cenazenin defnedilmesinin arından Vali Celallettin Lekesiz, şehidin çocukları Büşra ve Murat ile babası İbrahim Sert'e başsağlığı dileğinde bulundu. Sert'in eşinden bir süre önce boşandığı belirtildi. - Hatay

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Sert Reyhanlı Antalya Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı? Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

title