Haberler

Kayseri'deki Trafik Kazası

Dün akşam saatlerinde Kayseri-Ankara karayolunun 40.kilometresinde meydana gelen trafik kazasında aynı otomobilde hayatını kaybeden 4 kişinin, umreden dönen yakınlarını ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Dün akşam saatlerinde Kayseri-Ankara karayolunun 40. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında aynı otomobilde hayatını kaybeden 4 kişinin, umreden dönen yakınlarını ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Dün gece meydana gelen trafik kazasında Ayşe Kaya'nın kullandığı 34 JB 7967 plakalı otomobil, karşı yönden gelen Abdullah G. yönetimindeki 06 AG 6503 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. 34 JB 7967 plakalı otomobilde hayatını kaybeden Ayşe Kaya, Özyurt Kaya, İsmail Tutar ve ismi belirlenemeyen bir kişinin umreden dönen bir yakınlarını ziyarete gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.

Kazada 06 AG 6503 plakalı otomobilde yaralanan Behiye Güzel ve Gürcistan asıllı olduğu öğrenilen Lia Mumladze ise Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olan Behiye Güzel, burada doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bulunan Lia Mumladze ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne kaldırılan Abdullah G.'nin tedavilerinin sürdürüldüğü öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ayşe Kaya Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title