Haberler

Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'de yemek yediği restorana kapatma cezası

Güncelleme:

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de toplantı yaptığı restorana "kapalı alanda sigara tüketildiği" gerekçesiyle belediye tarafından dört farklı tutanak tutuldu. Restorana toplam 16 bin TL idari para cezası kesilirken, işletme 10 gün kapatıldı. Yılbaşında 400 kişilik rezervasyonlarının olduğunu söyleyen işletme sahibi Sinan Yavuz, "Bütün misafirlerimiz tek tek aranarak özür dilenecek." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sonu Kayseri'de çeşitli temaslarda bulundu. Kılıçdaroğlu, Kayseri'deki kanaat önderleriyle birlikte Sinanchef Restaurant'ta yemekli toplantıda bir araya geldi.

PARA CEZASI KESİLEN RESTORAN 10 GÜN KAPATILDI

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun Kayseri'den ayrılmasının ardından Talas Belediyesi, restorana, "kapalı alanda sigara tüketildiği" gerekçesiyle dört farklı tutanak tuttu. Restorana toplam 16 bin TL idari para cezası kesildi, 10 günlüğüne kapatıldı.

"ÇALIŞANLARIMIZ DA MAĞDUR OLDU"

Restoranın sahibi Sinan Yavuz, restoranın terasında iki kez sigara içildiği gerekçesiyle tutanak tutulduğunu, diğer tutanaklardan daha sonra haberlerinin olduğunu söyledi. Karara itiraz edeceklerini belirten Yavuz, "Gelmedikleri halde iki tutanak tutmuşlar. Avukatlarımız mahkemeye sunacak. Bir şeye mutlaka kızmışlar ki yılbaşına rezervasyonlarının olduğu zamanda dükkanı kapattılar. Çalışanlarımız da mağdur oldu." dedi.

RESTORAN KAPATILMADAN ÖNCE KILIÇDAROĞLU'NUN FOTOĞRAFI PAYLAŞILDI

Restoranın kapatılmasından önce, restoranın sosyal medya hesaplarından Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafının paylaşılması da tartışmaları beraberinde getirdi. Bütün siyasi partilere saygın gösterdiklerini kaydeden Sinan Yavuz, Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını siyasi kimliğinden dolayı paylaşmadıklarını dile getirdi.

"BEN BÜTÜN MİSAFİRLERİMLE RESİM ÇEKİYORUM"

Yavuz, "Sayın Kılıçdaroğlu ile paylaştığımız bir resimden dolayı bazı yorumlar aldık. Sinan Chef'e gelen bütün misafirler gözümüzde aynıdır ve değerlidir. Bütün siyasilere saygımız sonsuz. Ben bütün misafirlerimle resim çekiyorum. Biz asla siyasi birisi olduğu için resim paylaşmadık. Buraya gelen bütün misafirlerimize hizmet ederiz. Lezzet ve hizmet noktasındaki tüm yorumlara saygı duyarız." ifadelerini kullandı.

"400 KİŞİLİK REZERVASYONUMUZ VARDI"

Yavuz,"Şu an ekibimle beraberiz, 10 gün istirahat ediyoruz. Ekibimin maaşını elimden dağıtacağım bu ay. 400 kişilik bir rezervasyonumuz vardı. Bütün misafirlerimiz tek tek aranarak özür dilenecek." şeklinde konuştu.

Kayseri'de Kılıçdaroğlu'nun yemek yediği restorana 10 günlük kapatma cezası

"KAPATMANIN ZİYARETLE İLGİLİ OLDUĞUNU GAYET İYİ BİLİYORUZ"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa eden CHP Kayseri eski İl Başkanı Ümit Özer ise kapatma kararına tepki göstererek şunları söyledi: "Esnaf ekonomik sıkıntılar nedeniyle ayakta durmaya çalışırken, kepenk kapatmamak, işçi çıkarmamak için direnirken, mücadele ederken 'gözünün üzerinde kaş var' denilerek, sudan bahanelerle, keyfi gerekçelerle, karın ağrısıyla, hırsla, kinle, nefretle eğer bu kapatılma yapılıyor. İşletme sahibi başına daha fazla şey gelmemesi korkusuyla Genel Başkanımızın ziyaretiyle kapatıldığını söylemese de bu kapatmanın ziyaretle ilgili olduğunu gayet iyi biliyoruz. Sizin ötekileştiren, kamplaştıran, kindar, sizden olmayanı baskıyla, korkuyla sindirmeye çalışan literatürünüzü yerelde de genelde de çok iyi biliyoruz, ama bu da olduysa hakikaten pes artık."

Haberler.com / Turan Yiğittekin - Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Talas Belediyesi Ümit Özer Kayseri Talas Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

Her şey Bahçeli'nin sözleriyle başladı! Bakan Yerlikaya'dan darbe heveslilerine hodri meydan

500

Yorumlar (19)

erkan yüksel:

ICINDE AZ ALLAH KORKUSU OLANLAR ULKEDE ADALET VAR DIYENLER SORUYORUM SIZE AKP LI BIRISI GITSEYDI ORAYA BU CEZA KESILIRMIYDI..DELI KANLI OLUN..HARAM VAR DIYE TEKEL BAYISINE GIRMEYEN BANKAYA FIZE PARA KOYMAYANLAR VERDIGINZ OYUNDA HESABINI VERCEKSINZ ..

52
12
yanıtYanıtla
DOĞAN KEMER :

akp,mhp li olsa herşey beleş,serbest yeter artık

38
14
yanıtYanıtla
tahsin bueyuekkol:

Bunlar her gittiği yerleri batiriyolar

15
35
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

bu restoranta ceza verenleri Allaha havale ediyoruz!

yanıt2
yanıt1
Mehmet Vatandaş:

sap döner keser döner... İnsanların ekmeği ile oynamayın yazıktır, vicdansızlıktır, günahtır, ayıptır... geri dönüşü kötü olur

31
10
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Kesin kazanacağını bile bile böyle bir toplantıya sponsor olup , belediyeyi zora sokma çabası

5
33
yanıtYanıtla
ahmet örnek:

Bu nasıl bir iğrençliktir ya yuh be.

28
1
yanıtYanıtla
HALİS ER:

kural neyse uyacaksın, şova gerek yok.

3
20
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

hangi kural?? iktidarsan kural yok muhalefetsen kural var:) ayıptır, günahtır

yanıt3
yanıt0
Mehmet Vatandaş:

Hangi kural:)))

yanıt2
yanıt0
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title