Haberler

Kayseri'de Fetö/pdy Soruşturması

Kayseri’de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Erciyes Üniversitesi’ne düzenlenen operasyonda aralarında Yetenek Sizsiniz Yarışması’nın finalisti Hakan Akdoğan’ın da bulunduğu 32 kişi geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Erciyes Üniversitesi'ne düzenlenen operasyonda aralarında Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın finalisti Hakan Akdoğan'ın da bulunduğu 32 kişi geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri İl Emmniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında geçtiğimiz günlerde Erciyes Üniversitesi'ne operasyon düzenlenmiş ve çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. Operasyon kapsamında gözaltında bulunan ve aralarında bir televizyon kanalında yayınlanan Yetenek Sizsiniz Yarışması'nın finalisti Hakan Akdoğan'ın da bulunduğu 32 kişi sağlık kontrolü için Eğitim ve Araştırma Hastanesi adli tabipliğine getirildi.

32 şüpheli, geçirildikleri sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Akdoğan Kayseri Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title