Haberler

Kaymakam Ünaldı'dan Yüksek Okul Mesaisi

Güncelleme:

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, yoğun mesaisine hız kesmeden devam ediyor.

Kaymakam Ünaldı, gün içerisinde dört okulun mezuniyet heyecanına ortak oldu. Ardından Bizim Yaka Gazetesi'nin hizmet binasının açılışına katıldı.

Kartepe Meslek Yüksek Okulu Atçılık Bölümü bu yıl 24 mezun verdi. Mezuniyet törenine; Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, KOÜ Rektörü Prof. Dr. Ş. Sezer Komsuoğlu, Türkiye Jokey Kulübü Başkanı Ö. Faruk Girgin, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp ve Prof. Dr. Hasret Çomak, Okul Müdürü Yard. Doç. Dr. Erdener Balıkçı Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, okul yönetimi, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Ünaldı, mezun olan öğrencileri tebrik etti ve gelecekte başarılar diledi.

Öğrencilere başarılar dileyen KOÜ Rektörü Komsuoğlu, Jokey Kulübü Başkanı Ö. Faruk Girgin'e plaket verdi.

Mezun olan öğrenciler, mezuniyet belgelerini protokolün elinden aldı.

Tüketicilikten Üreticiliğe

İhsaniye MYO ve Köseköy MYO'nun mezuniyet törenine katılan Ünaldı, Köseköy MYO Birincisi Zeynep Yetiş'e hediyesiyle birlikte mezuniyet belgesini verdi. Köseköy MYO bu yıl 262 mezun verdi. Daha sonra Derbent MYO'nun mezuniyet törenine katıldı. Derbent MYO bu yıl 140 mezun verdi.

Ünaldı ardından, Derbent Turizm ve Otelcilik MYO'nun mezuniyet törenine katıldı. Törene Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasret Çomak, KOÜ Eski Genel Sekreteri Ömer Yalçın, Okul Müdürü Doç. Dr. Sami Karacan, Otel Müdürü Işıl Altun, Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, öğretim görevlileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Derbent Turizm ve Otelcilik MYO bu yıl 47 mezun verdi. Tören öncesi mini konser veren Turizmciler, salondan tam not aldı.

Programının müsaitliği ölçüsünde törenlere katılmaya çalıştığını belirten Ünaldı; mezun olan öğrencilerin, hayata atılarak tüketici bireylikten üretici bireyliğe geçiş yaptıklarını ve sosyal bir statü kazanmaları için çok mücadele etmeleri gerektiği belirtti.

Kaymakam Ünaldı, son olarak Başiskele'de yerel yayın yapan Bizim Yaka Gazetesinin hizmet binasının açılışına katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

mustafa ünaldı hasret çomak Derbent kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title