Haberler

Kayınbiraderini Vurdu

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne bağlı Akçaalan Köyü'nde, bir süre alkol aldıktan sonra yanındaki av tüfeği ile çevredeki şişelere ateş eden 33 yaşındaki Mehmet Güven, iddiaya göre yanlışlıkla kayınbiraderi 29 yaşındaki İsmail Çam'ı vurdu.1 ay sonra...

Manisa'nın Akhisar İlçesi'ne bağlı Akçaalan Köyü'nde, bir süre alkol aldıktan sonra yanındaki av tüfeği ile çevredeki şişelere ateş eden 33 yaşındaki Mehmet Güven, iddiaya göre yanlışlıkla kayınbiraderi 29 yaşındaki İsmail Çam'ı vurdu. 1 ay sonra ikinci çocuğu dünyaya gelecek olan İsmail Çam öldü, Mehmet Güven tutuklandı.

Olay, Akhisar İlçesi'ne bağlı Akçaalan Köyü'nde perşembe günü saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Geçici orman işçisi Mehmet Güven, kendisi ile aynı işi yapan kayınbiraderi, evli ve 1 çocuk babası İsmail Çam ile alkol almaya başladı. Daha sonra, Mehmet Güven ile İsmail Çam, yanlarındaki av tüfeğiyle çevredeki cam şişelere ateş etmeye başladı. Güven, iddiaya göre yanlışlıkla kayınbiraderi İsmail Çam'a ateş etti. Çam kanlar içinde yere yığılırken, eniştesi Mehmet Güven kaçtı. Silah seslerini duyan köylüler jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma, İsmail Çam'ın öldüğünü belirledi. Kaçan Mehmet Güven ise, Saruhanlı İlçesi'nde yakalandı.

İsmail Çam'ın cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Güven, sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklandı. Eşi Yeliz Çam'ın 8 aylık hamile olduğu belirtilen İsmail Çam, İzmir'in Kınık İlçesi Poyracık Beldesi'ndeki mezarlıkta bugün öğleleyin kılınan cenaze namazı ardından toprağa verildi.

CİNAYET İDDİASI

Ölen İsmail Çam'ın dayısı Neşet Sarı, yeğeninin cinayete kurban gittiğini iddia etti. Sarı, "Aralarında bir yıldır 800 liralık bir borç nedeniyle sorun vardı. Mehmet Güven'e 'İsmail'in borcunu ben ödeyeyim' dedim. Kabul etmedi. İş buralara geldi. Hiç kimse 800 TL için cinayet işlemez. Bu işin altında başka bir şey olduğunu düşünüyorum" dedi

MHÖ(İÖ/İD) - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Güven İsmail Çam Akhisar Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Reisi'nin helikopteri nasıl bulundu? Selçuk Bayraktar, o geceye ilişkin bir detayı ilk kez paylaştı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

Bursa'da ev sahibiyle tartışan kiracı daireyi patlattı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın 'Şarap festivali' eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın "Şarap festivali" eleştirisine yanıt: Kendisine bilgi veren muhtemelen akşamdan kalmaydı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title