Haberler

Katliam Gibi Kaza : 9 Ölü, 10 Yaralı" Haberine Ek

Kazada yaşamını yitiren minibüste yolcu olarak bulunan Ahmet Solak (46), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (32) ve Sıtkı Büyüksarı'nın (51) cenazeleri yapılan otopsinin ardından Sarayönü İlçe meydanındaki Merkez Camii'ne getirildi.

Kazada yaşamını yitiren minibüste yolcu olarak bulunan Ahmet Solak (46), İmdat Gümüş (37), Dilek Demirkaya (32) ve Sıtkı Büyüksarı'nın (51) cenazeleri yapılan otopsinin ardından Sarayönü İlçe meydanındaki Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze törenine Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve yaklaşık 500 kişi katıldı. Cenaze namazının ardından 4 kişinin cenazesi ilçe mezarlığında toprağa verildi. Kazada yaşamını yitirin Fehmi Bakırcı'nın Kuyulusebil Mahallesi'nde, Sadi Önal'ın cenazesinin de Özkent Mahallesi'nde toprağa verildiği belirtildi. Kazada yaşamını yitiren sürücüler Osman Demirkol, Halil İbrahim Esen ve Sebahattin Özçıray'ın otopsilerinin de devam ettiği öğrenildi. Törene katılan Vali Muammer Erol, "Kazada 9 vatandaşımız hayatını kaybetti. Yaralılardan birinin durumu da ağır. Çok üzücü bir olay. Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum."dedi. Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ise ölenlerden birinin belediye de çalıştığını hatırlatarak, "Çarşamba sabahına acı bir olayla uyandık. Üzüntümüz büyük."dedi. ARKADAŞLARINA ÖLECEĞİNİ SÖYLEMİŞ Kazada yaşamını yitiren Ahmet Solak'ın geçen pazar günü arkadaşlarıyla satacağı bir eşya ile ilgili sohbet ederken, arkadaşlarının 'Niçin satıyorsun. İleri de lazım olur."demesi üzereni Solak'ın, "Bir kaç gün sonra nasılsa öleceğiz"dediği öğrenildi. 5 DAKİKA İLE HAYATTA KALDI Sarayönü İlçesi'nde tüp bayii işleten 42 yaşındaki 3 çocuk babası Mehmet Yüzkat'ın ise yaklaşık 5 dakikalık bir gecikme nedeniyle minibüse binemediği ortaya çıktı. Minibüse yetişemediğini belirten Yüzkat, "Konya şehir merkezlerinde bir takım işlerim vardı. Bunun içinde 06.30'daki minibüsle şehre gidecektim. Fakat uyuya kalmışım. Durağa gittiğimde minibüsün gittiğini öğrendim. 5 dakika ile minibüsü kaçırmıştım. Bir sonraki minibüsle Konya'ya gitmeyi planlıyordum. Ancak kısa bir süre sonra minibüsün kaza yaptığını ve ölenlerin olduğunu öğrendim. Ölenlerin çoğunu tanıyorum. Cenazeleri işyerimin önü olan meydana getirilince tüylerim diken diken oldu."dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Solak Sarayönü Gümüş Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title