Haberler

Kartepe, Eğitimime Devam Ediyor

Güncelleme:

Osman Gazi İlköğretim Okulu, 21 anneyi mezun etti.

"Geleceğimizi Yetiştiriyoruz" projesi kapsamında 7-11 ve 12-18 yaş Aile Eğitimi Programından 21 anne mezun oldu. Kursiyerler belgelerini, Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı ve protokolün elinden aldılar.

Miniklerin de yoğun ilgi gösterdiği törene; Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Atakent mahalle Muhtarı Neslihan Serim, Mavi Boncuk Anaokulu Müdürü Behice Aksoy, Osman Gazi İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Volkan Fidan, Kurs Öğretmeni Özlem Özdemir, öğretmenler ve veliler katıldı.

Törende konuşan Cansız; eğitimin yaşı olmadığını, anne karnından ölüm anına kadar devam eden bir süreç olduğunu belirtti.

Kaymakam Ünaldı ise, "aile eğitimi ile diğer eğitimler arasında paralellik olsa da birebir değil. Bir üniversite mezunu annenin de, bir ilkokul mezunu annenin de ihtiyacı olan bir eğitim. Evlilik okulu projesini de başarılı bir şekilde hayata geçirirsek; boşanmaları minimize etmeyi hem de geleceğimiz olan çocuklarımıza daha iyi bir eğitim vermeyi hedefliyoruz. Evlilik okulu projesinin de başarılı olacağına inancımız tamdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Tören sonrası; kursiyerler, davetlilere yaş pasta ikram ettiler. Pastayı Kaymakam Ünaldı kesti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Cansız Mustafa Ünaldı Osman Gazi Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title