Haberler

Kartepe, Eğitime Start Verdi

Güncelleme:

Geçen yıl 3 bin den fazla anneye ulaşan ve aile, okul ve öğrenci iletişimini güçlendiren "Aile Eğitimi Projesi" bu yıl için start verdi.

Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı Başkanlığında Kaymakamlık Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya; İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahman Kayabaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yardımcısı Neşe Gürkaş ve eğitim gönüllüsü onlarca öğretmen katıldı.

Geçen yılın değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda, öğretmenlerin ders programlarının uygunluğu, kurs merkezleri, eğitim dokümanları ve eğitim içeriği görüşüldü.

Kaymakam Ünaldı, geçen yılki gayret ve başarının memnun edici olduğunu, bu yıl daha fazla anneye ulaşmanın gayreti içinde olduklarını belirtti. Ünaldı," inancımız o ki ne kadar anneye ulaşırsak Kartepe'de başarı o kadar iyi olacak. Geçen yıl öğretmenlerimiz ciddi fedakârlıklar gösterdiler ve bu işi gönüllü olarak yaptılar. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Aynı gayreti bu yılda göstereceğinize şüphem yok."dedi.

Katılımlarından dolayı öğretmenlere teşekkür eden Cansız," bu iş takım işi başta Sayın Kaymakamımız olmak üzere bu eğitimi birlikte ve gönüllü olarak gerçekleştireceğiz. Geçen yıldan çok olumlu ve güzel dönüşümler oldu. Bu bizi daha da heyecanlandırdı. Hedefimiz bu yıl daha çok anneye ulaşmak ve sorunları minimize etmek."dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Cansız Mustafa Ünaldı Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title