Haberler

Kartepe'de Büyük Önder Anıldı

Güncelleme:

Kurtuluş Mücadelesinin meşalesi olan, 19 Mayıs'ın 94. Yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Kartepe'de de kutlandı.

Törene; Kartepe Kaymakamı Mustafa Ünaldı, İlçe Garnizon Komutanı Serkan Esen, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Erol Arutan, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçe Emniyet Müdürü Tayfun Algül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cansız, İlçe Sağlık Grup Başkanı Harun Arslan, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Atatürk Anıtı'na Çelenk Sunma'nın ardından, programa Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde devam edildi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Arutan, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Şiirlerin, Gençliğe Hitabe'nin ve Gençliğin Cevabı'nın okunmasının ardından; 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı" kapsamında İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri, Kaymakam Ünaldı ve protokol tarafından verildi.

Kaymakam Ünaldı, programı hazırlayan İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Arutan, Maşukiye Anadolu Lisesi, H. Gürsoy Spor Lisesi ve emeği geçen herkesi tebrik etti.

Program, eğitimcilere şilt verilmesi ve toplu fotoğrafın ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ünaldı Serkan Esen 19 Mayıs Kartepe Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title