Haberler

Kartepe Belediyesi'nin Temmuz Meclisi Toplandı

Güncelleme:

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığındaki, Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısında 11 gündem maddesini görüşerek karara bağladı.

Kartepe Belediye Meclisinin Temmuz ayı 1. birleşim 1. oturumu Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez başkanlığında Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.

Başkan Üzülmez, gündeme geçilmeden önce meclis üyeleri ve diğer katılımcıları Temmuz ayı içerisindeki önemli günler ile ilgili bilgilendirerek, "Toplantımıza geçmeden önce Temmuz ayı içerisindeki özel günlerimizi hatırlatmakta fayda var. 10 Temmuz Dünya Hukuk Günü, 11 Temmuz Dünya Nüfus Günü, 15 Temmuz; demokrasi tarihimizin en önemli günlerinden biri olan 15 Temmuz 2016'da yaşadığımız hain darbe ve işgal girişiminin ikinci yıldönümü, biliyorsunuz bundan sonra Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak kutlanacak ve tüm dünyada hatırlanacak. Ayrıca 24 Temmuz'da Basın Bayramı olarak her yıl olduğu gibi ülkemizde ve ilçemizde kutlanacak." dedi.

Başkan Üzülmez'in toplantı katılımcılarını bilgilendirmesinin ardından şeffaf belediyecilik uygulamaları kapsamında www.kartepe.bel.tr internet adresi üzerinden canlı yayın ile izlenen Kartepe Belediye Meclis toplantısında bir önceki aya ait tutanak özeti oylanarak kabul edildi.

Gündem maddelerindeki "Kadro derece değişikliği" ve "Yurtdışı görevlendirme" ile ilgili teklifler kabul edilirken, "Trampa", Uygulama imar planı değişikliği" ve "Sınırlı ayni hak tesisi" ile ilgili teklifler ise Komisyonlara havale edildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Üzülmez Kartepe Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title