Haberler

Kartal'da umuma açık alanlar ve restoranlarda denetim yapıldı

Güncelleme:

Kartal'da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda 300 polis tarafından umuma açık alanlar ve restoranlarda denetim yapıldı. Kontrol noktalarından geçen araçlar da arandı.

Gamze ŞİMŞEK-Ramazan EĞRİ/ İSTANBUL, KARTAL'da 300 polisin katılımıyla umuma açık alanlar ve restoranlar denetlendi. Oluşturulan kontrol noktalarından geçen araçlar durdurularak aramalar yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün koordinasyonunda İlçe Emniyet Müdürlüğü, Güven Timleri Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü görevlilerinden oluşan 300 polisin katılımı ile akşam saatlerinde denetimler gerçekleştirildi. Umuma açık alanlar ile kafe ve restoranlara şok baskınlar düzenlenirken, kişilerin kimlik sorgulamaları ve üst aramaları yapıldı. Yakacık Mahallesi'nde yapılan denetimlerde durdurulan bir kişinin üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, Yakacık Polis Merkezi'ne götürüldü. Öte yandan ana yollarda oluşturulan kontrol noktalarından geçen araçlar tek tek durdurularak aramalar yapıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Emniyet Müdürlüğü İstanbul Kartal Güvenlik Uyuşturucu 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title