Haberler

Karşıyaka'ya "Yeni Hayat" Geliyor

Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu, organ nakli olduktan sonra yeniden yaşama tutunanların hikayelerini anlattığı ‘Yeni Hayat’ belgeseliyle Karşıyaka’ya konuk oluyor.

Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu, organ nakli olduktan sonra yeniden yaşama tutunanların hikayelerini anlattığı 'Yeni Hayat' belgeseliyle Karşıyaka'ya konuk oluyor. Karşıyaka Belediyesi'nin ev sahipliğindeki etkinlik, 7 Kasım Salı günü saat 16.00'da Çarşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Gerçek kişilerin nakil öncesi, nakil anı ve sonrasındaki yaşamlarını konu alan belgesel gösteriminin ardından, Tuluhan Tekelioğlu konuklarla kısa bir söyleşi yapacak. Tekelioğlu'nun organ bağışı bilincini yükseltmek için yaptığı çalışmalara destek veren Sanatçı Ege, kendisi de karaciğer nakli ile yaşama tutunan Medical Park İzmir Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Zafer Beken, Organ Nakli Birimi Sorumlu Hekimi Prof. Dr. Murat Sözbilen ve Başhekim Yardımcısı Dr. Zeki Hozer de Karşıyakalılar ile buluşacak.

Akpınar da bağış yapacak

Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek etkinlikte, organ bağışı yapmak isteyenler için de stant açılacak. Belgesel gösterimi ve söyleşinin ardından bağışçıların kayıtları alınacak. Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar da organizasyona katılarak organ bağışı yapacak.

"Tabu yıkılmalı"

Başkan Akpınar "Değerli Gazeteci-Yazar Tuluhan Tekelioğlu, Türkiye'nin ilk organ nakli belgesi olan 'Yeni Hayat'ı çekerek çok önemli bir misyon üstlendi. Biz de Sağlık İşleri Müdürlüğümüz ile bu belgeselin gösterimine ev sahipliği yapacak, Karşıyakalılar ile buluşturacağız. Türkiye'de binlerce hasta yaşama tutunabilmek için organ nakli beklerken, ne yazık ki ülkemizde organ bağışı hala bir tabu. Bu tablonun değişmesine katkı sağlamak, hastalara can ve umut olmak isteyen herkesi, 7 Kasım'da Çarşı Kültür Merkezimize bekliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Mutlu Akpınar Tuluhan Tekelioğlu Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Yalı Çapkını 71. Bölüm Canlı İzleme Linki! 17 Mayıs'ta Yayınlanan Yeni Bölüm! Çağla Şıkel ayaklarını mı paylaştı? Çağla Şıkel neden video paylaştı?
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title