Haberler

Yavru kurt için 'satılık' ilanı veren vatandaş bedelini ağır ödedi

Güncelleme:

Kars'ta dağda bulup bir süre beslediği yavru kurdu satmak isteyen vatandaşın evine baskın yapan ekipler, şüpheliye 14 bin 386 lira para cezası kesti. Satılmak istenen yavru kurt ise Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Kars'ta dağda bulup, beslediği yavru kurdu sosyal medyada satışa çıkaran kişiye 14 bin 386 lira para cezası kesildi.

FOTOĞRAFI GÖRENLER JANDARMAYA HABER VERDİ

Arpaçay ilçesi Küçükboğaz köyünde oturan bir kişi, dağda bulup bir süre beslediği yavru kurdu satmak istedi. 'Satılık' ibaresi ile sosyal medyadan paylaşılan kurdun fotoğraflarını görenler, durumu jandarmaya bildirdi.

14 BİN LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Çalışma başlatan ekipler, bu kişinin evine baskın yaptı. Kurt, Kars Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilirken, şüpheliye ise 14 bin 386 lira para cezası kesildi.

Ekipler, kurdu satmak isteyen vatandaşın evine böyle baskın yaptı;

Yavru kurt için 'satılık' ilanı veren vatandaş bedelini ağır ödedi

Yavru kurt için 'satılık' ilanı veren vatandaş bedelini ağır ödedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Doğa Koruma ve Milli Parklar Kars 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Volkan:

Doga düşmanlarına az bu ceza. Ormanda doğada olan devlete ait kimse hiç bir şey toplayamaz veya hayvan satmaya kalkamaz. Doğadaki meyveler, bitkiler, bal mal hepsi hayvanlara ait onların hakkı. Gelde cahilere anlat

75
19
yanıtYanıtla
Doğuş:

Doğada insanda neticede düşünen hayvandır. Biraz bal mal hakkı vardır:)

yanıt8
yanıt2
Mikail arman:

Walla az bile bu ceza.Hapis cezası verilmelidirki bu bencil kalpli zalimler para uğruna her çirkinliği yapamasınlar.Sanki babasının malını satıyor vicdansız adam.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title