Haberler

Karne Alan Öğrenciden 'Sabahın Köründe Bizi Okula Getiriyorsunuz' Tepkisi

Mersin'in Anamur İlçesi'nde ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Nil Toksagül, karne dağıtımı için okula gelen Kaymakam Cengiz Cantürk'e seslenerek, "Sabahın köründe bizi okula getiriyorsunuz. Kahvaltı yapmadan, uykumuzu almadan geliyoruz.

Mersin'in Anamur İlçesi'nde ortaokul öğrencisi 13 yaşındaki Nil Toksagül, karne dağıtımı için okula gelen Kaymakam Cengiz Cantürk'e seslenerek, "Sabahın köründe bizi okula getiriyorsunuz. Kahvaltı yapmadan, uykumuzu almadan geliyoruz. Sayın Bakana söyleyin de bunu düzeltsin" dedi.

Kaymakam Cengiz Cantürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan, Milli Eğitim Şube Müdürü İlyas Mercan, Anamur Ortaokulu'nda karne dağıtım törenine katıldı. Okul Müdürü Mustafa Kaplan ve Okul Aile Birliği Başkanı Varol Günay ile 8-C sınıfına giren Kaymakam Cantürk, okulların bir hafta uzatıldığını ve öğrencilerin pazartesi gelmesi gerektiğini söyleyerek espri yaptı.

Bunu duyan arka sıralarda oturan Nil Toksagül 'Şaka mı yapıyorsunuz?' diyerek tepki gösterdi. Bunun üzerine Cantürk şaka yaptığını söyleyince biraz sakinleşen Toksagül, ayağa kalkıp "Sabahın köründe bizi okula getiriyorsunuz. Kahvaltı yapmadan, uykumuzu almadan geliyoruz. İlk üç derste sıralarda uyuyoruz. Hiç bir şey anlamıyoruz. Sayın Bakana söyleyin de bunu düzeltsin" dedi.

KARNESİNİ KAYMAKAM VERDİ

Nil Toksagül'ün bu sözleri alkış alırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aziz Dağıstan okul binalarındaki eksikliklerden kaynaklı bir yığılmanın olduğunu, yeni binaların yapılmasından sonra bu aksaklığın giderileceğini söyledi. Daha sonra karne dağıtımı yapıldı. Kaymakam Cantürk, özellikle Toksagül'ün yanına çağırarak karnesini verdi.

'HAKKINI SAVUNAN BİR ÖĞRENCİ'

Sınıf Öğretmeni Medine Yalçın Rıdvanağaoğlu ise, Nil Toksagül'ün azimli ve hakkını sonuna kadar savunan bir öğrenci olduğunu kaydederek, "Haklıysa mutlaka hakkını alır" dedi.

Toplam 12 bin öğrencinin eğitim gördüğü ilçede ortaokul ve ilkokul olmak üzere ikili eğitim görüldüğü, ortaokul öğrencilerinin sabah saat 06.30'da, ilkokul öğrencilerinin ise öğleden sonra ders başı yaptıkları belirtildi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Cantürk Dağıstan Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Bakmadan Geçme

16 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 16 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Brighton Chelsea maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Chelsea maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.United Newcastle maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester United Newcastle maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! M.United Newcastle maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Brighton Chelsea maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Manchester United Newcastle maçı CANLI izle! 15 Mayıs MANU Newcastle maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Brighton Chelsea maçı CANLI izle! 15 Mayıs Brighton Chelsea maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? VAR kalkıyor mu? Premier Lig'de VAR sistemi kaldırılacak mı?
2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title