Haberler

Karayalçın, Özgüven'i Ziyaret Etti

Eski Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın, Dikili'ye gelerek, eski Belediye Başkanı Osman Özgüven'i ziyaret etti.

Eski Başbakan Yardımcısı, Devlet Bakanı ve Dışişleri Bakanı Murat Karayalçın, Dikili'ye gelerek, eski Belediye Başkanı Osman Özgüven'i ziyaret etti.

Hakkında açılan iki ayrı davada kesinleşen 8 yıl 4 aylık cezasının Yargıtay tarafından onanması üzerine İsveç'e giden ve 4'üncü Yargı Paketi çerçevesinde ülkeye dönen eski Dikili Belediye Başkanı Osman Özgüven'in son ziyaretçisi CHP Parti Meclisi Üyesi Murat Karayalçın oldu.

Osman Özgüven, Karayalçın'ı Atatürk Meydanı'nda, Dikili Belediye Başkan Vekili Yusuf Altıparmak ve partililerle birlikte karşıladı. Özgüven'i ziyaret eden Karayalçın'a CHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Altan İnanç ve İl Yönetiminden partililer eşlik etti.

Özgüven ve Karayalçın, daha sonra CHP Dikili İlçe Başkanlığı'na gitti. Karayalçın'ı burada CHP Dikili İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şener ve partililer karşıladı. Partide bir konuşma yapan Karayalçın, "Çok özlediğim, Sayın Özgüven'i ziyaret için geldim. Bu vesile ile belirtmek isterim ki örgütünüzle gurur duymalısınız. Sizin yokluğunuzda hep sizin yanınızda oldular. Genel Merkezimizde, Başta CHP Genel Başkan Yardımcımız Gökhan Günaydın olmak üzere çok çalışan arkadaşlarımız oldu. Muğla Milletvekilimiz Ömer Bey'e de teşekkür etmek gerektiğini düşünüyorum. Genel Başkanımız da yüksek bir duyarlılık gösterdi. Herkes bir çaba içerisindeydi. Hepsinin ötesinde ailenizle iftihar edebilirsiniz. Müthiş bir çalışma yaptılar. Bize ulaşan çok sayıda yurttaşımızın sürekli olarak sizi sevgiyle andıklarını belirtmek isterim. Çok acı bir olay, ağır bir olay ama sonuç itibarıyla tüm ülkeden böyle bir sevgi görmeniz böyle bir olayın telafisi için tek tesellidir diyerek tekrar hoş geldiniz diyorum" dedi.

Karayalçın'a teşekkür eden Osman Özgüven de, politikayla uğraştığını, dolayısıyla ceza alabileceğini söyledi. Özgüven, "Örneğin iki yıl su ile ilgili davamız vardı. Orada ceza veremediler, kamuoyu baskısı ağır geldi. Sudan bana 20 yıl verseler gocunmaz madalya takar gezerdim. Ancak bu iki davada sekiz arkadaşımın ceza alması beni çok üzdü. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nde bile 'size bundan dolayı mı ceza verdiler' dediler. Ben partimize, dışarıda bizi destekleyen bütün yurttaşlarıma, herkese tekrar teşekkür etmek istiyorum. Gerçekten herkes canla başla çalışılar. Ancak benim içimi affedilmek acıtıyor. Zor geliyor bana. Bu yüzden Anayasa Mahkemesi'ne başvurduk. Anayasa Mahkemesi'nden bir şey çıkmazsa İnsan Hakları Mahkemesi'ne gideceğiz. Sadece bize mahsus çıkmış bir yasa değil bu. Sadece bize mahsus olsaydı çıkarılmazdı. Özellikle arkadaşlarımın kurtulması beni çok mutlu etti" dedi.

Karayalçın CHP İlçe Başkanlığı'ndan sonra Dikili'den ayrılmadan önce beraberindeki heyetle Dikili Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkan vekili Yusuf Altıparmak'ı da ziyaret etti. - İzmir / Dikili

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Altıparmak Murat Karayalçın Osman Özgüven Dikili Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title