Haberler

Karapınar'da Kaza: 4 Yaralı

Kamyonet İle Otomobilin Çarpışması Sonucu 4 Kişi Yaralandı.

Hafif şekilde yaralanan ve ambulansın gelmesini kamyonetin içinde yatarak bekleyen Tahsin Çetin'i, babası Enver Çetin, sakinleştirmeye çalıştı

KONYA'nın Karapınar İlçesi'nde kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı.

Kaza, saat 08.00 sıralarında Karapınar- Ereğli karayolunun 28'inci kilometresinde meydana geldi. 42 yaşındaki Enver Çetin'in kullandığı 32 ZG 7268 plakalı kamyonet, karşı yönden gelen 50 yaşındaki Yalçın Demir'in kullandığı 34 EN 8591 plakalı otomobille çarpıştı. Sürücülerin yara almadan kurtulduğu kazada, otomobilde bulunan Sevgi Bilgin (34), Sadiye Demir(44) ve Mümine Engin (59) ile kamyonette bulunan Tahsin Çetin (14) yaralandı. Otomobilde sıkışan yaralılar, sağlık görevlilerin müdahalesiyle sıkıştığı yerden kurtarılarak Ereğli ve Karapınar Devlet Hastaneleri'ne kaldırıldı. Hafif şekilde yaralanan ve ambulansın gelmesini kamyonetin içinde yatarak bekleyen Tahsin Çetin'i, babası Enver Çetin, sakinleştirmeye çalıştı. Tahsin Çetin, gelen ambulansla Karapınar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title