Haberler

Veli, Okul Basıp Öğretmeni Dövdü

Güncelleme:

Karaman'da Yunus Emre Ortaokulu'nda Sosyal Bilimler Öğretmeni 51 yaşındaki Recep Can, kerpetenle okula gelen öğrenci velisi tarafından dövüldü.

Karaman'da Yunus Emre Ortaokulu'nda Sosyal Bilimler Öğretmeni 51 yaşındaki Recep Can, bir öğrencinin sırtına eliyle vurduğu iddiasıyla öğrenci velisi S.V. tarafından darp edildi. Sol gözünde şişkinlik ve morarma olan Can, S.V. hakkında şikayette bulundu. Eğitim sendikaları da, öğretmene yapılan saldırıyı kınadı.

KERPETENLE OKUL BASTI

Olay, dün Yunus Emre Ortaokulu'nda meydana geldi. Nöbetçi olarak görev yapan öğretmen Recep Can, iddiaya göre ders bitiminde hala sınıfta bulunan bazı öğrencilere 'Hadi çabuk çıkın diyerek' sırtlarına eliyle vurdu. Ders bittiği için okuldan çıkıp evine giden ismi açıklanmayan bir öğrenci de inşaat ustası babası S.V.'ye, öğretmenin sırtlarına vurduğunu söyledi. Buna sinirlenen S.V., elinde kerpetenle okula gelip tekme ve yumrukla öğretmen Recep Can'a saldırdı. Can, gözüne yumruk darbesi alırken kavgayı diğer öğretmenler ayırdı. Sol gözünde şişlik ve morarma olan Can, veli S.V. hakkında polise şikayette bulundu. Şikayet üzerine polis merkezine gelen S.V., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



SENDİKALAR OKULDA ŞİDDETİ KINADI

Eğitim Bir Sen, Türk Eğitim Sen, Eğitim- İş, Eğitim Sen ve Aktif Eğitim Sendikası Karaman Şubesi temsilcileri ve üyeleri de bugün Yunus Emre Ortaokulu bahçesine gelerek, meslektaşlarına yapılan saldırıyı kınadı.

"BİZİM YETİŞTİRDİĞİMİZ İNSANLARIN TUTUMLARI ÜZÜYOR"

Tüm sendikaların kendisine destek vermesinden dolayı mutlu olduğunu belirten öğretmen Recep Can, "Bizi üzen, bizi acıtan, kesinlikle bir densizin davranışları değil, bizim yetiştirdiğimiz insanların bize karşı takındıkları bu durumdur "dedi.

CEHALETİN KURBANI SEÇİLMİŞTİR

Eğitim Bir -Sen Şube Başkanı Yunus Özdemir, "Bir eğitimciye saldırmak demek, sevgiye barışa, anlayışa, bilime ve ülkenin geleceğine saldırmak demektir. Öğrencisini eğitmek ve topluma kazandırmaktan başka hiçbir amacı olmayan öğretmenimiz Recep Can, maalesef cehaletin kurbanı seçilmiştir. Öğretmene saldıranlar bilmeliler ki onlar sadece öğretmeni yaralamakla kalmıyor, aynı zamanda geleceklerini de yaralıyorlar" dedi.

Sendika temsilcileri ve üyeleri basın açıklamasının ardından okuldan ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eğitim Bir Sen Recep Can Karaman Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500

Yorumlar (1)

bilgin:

saygı göster saygı gör demişler !

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title