Haberler

Karaman'da Hırsızlık Şüphelileri Serbest Bırakıldı

Güncelleme:

Karaman'da hırsızlık suçundan gözaltına alınan 2 kişi, polise yapılan ihbar sonrası tekrar gözaltına alındı. Ancak şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KARAMAN'da 'hırsızlık' suçundan gözaltına alınıp, serbest bırakılan 2 kişi, polise yapılan ihbar sonrası yeniden gözaltına alındı. Yine 'hırsızlık' suçlamasıyla yakalanan 2 şüpheli, 1 gün arayla bu kez adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Zembilli Ali Efendi Mahallesi'nden 18 Kasım'da elektrikli bisiklet, Hürriyet ve Mümine Hatun mahallelerinden 19 ve 20 Kasım'da motosiklet çalındığı ihbarı sonrası polis, bölgedeki tüm güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Polis, çalışmalar kapsamında plakası olmayan bir motosikleti durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan sürücü, motosiklet ile kaçtı. Şüphelinin peşine düşen polis, ara sokaklarda motosikleti bırakarak kaçan Berat Y.'yi (18) yakaladı. Motosikletin 19 Kasım'da çalınan 33 UC 062 plakalı araç olduğu ortaya çıktı.

5 ŞÜPHELİDEN 2'Sİ TUTUKLANDI

Polis, diğer şüphelilerin de Okan K. (18), Nuri T. (18), H.F.A. (17) ve K.C.S. (16) olduğunu belirledi. 4 şüpheli operasyonla gözaltına alınırken, adreslerde yapılan aramalarda motosiklet ve elektrikli bisiklet parçaları bulundu. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Berat Y. serbest bırakılırken, Okan K. ve Nuri T. tutuklandı, H.F.A. ile K.C.S. de ev hapsine çarptırıldı.

BU KEZ DE 4 BİSİKLET ÇALMIŞLAR

Şüphelilerin serbest bırakıldığı 22 Kasım'da, polise bir ihbar daha geldi. Yeşilada Mahallesi'nde 4 bisikletin çalındığı ihbarı sonrası çalışma başlatan polis, şüphelilerin yine Okan K., Berat Y., ve H.F.A. olduğunu tespit etti. Bunun üzerine 3 şüpheli hakkında yakalama kararı verildi. Polis ekiplerince gözaltına alınan Berat Y., ve H.F.A. işlemleri sonrası, bugün yeniden adliyeye sevk edildi. İfadeleri sonrası 2 şüpheli, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Hırsızlık Gözaltı Polis Güncel Haberler

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 21 Mayıs Survivor elenen isim! Resmi Gazete bugün (21 Mayıs) kararları neler? Romanyalılara Türkiye vizesi kalktı! Resmi Gazete atama kararları 2024! Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title