Haberler

Karabük'te MHP Kutlaması

Karabük'te MHP kutlaması KARABÜK'te, resmi olmayan seçim sonuçlara göre MHP'nin 1 milletvekili çıkarması partililer tarafından coşkuyla kutlandı.

Karabük'te MHP kutlaması

KARABÜK'te, resmi olmayan seçim sonuçlara göre MHP'nin 1 milletvekili çıkarması partililer tarafından coşkuyla kutlandı.

Kentteki 2 milletvekilliğinden birisini alan MHP'liler Kent Meydanı'nda toplandı. Yaklaşık 2 bin kişi halaylar ve meşalelerle kutlama yaptı. Milletvekili seçilen ve Belediye Başkanı MHP'li Rafet Vergili ile birlikte meydana gelen Durmuş Yalçın için sevgi gösterilerinde bulunuldu. Kamyonetin üzerinden kalabalığa hitap eden Durmuş Yalçın, imparatorluk döneminin bittiğini söyledi. Yalçın, Demokrasiyi işletmeye geldik. Hizmet yolunda rozetimi çıkarttım. En güzel şekilde çalışacağım. Tüm partililerin milletvekili olacağım. Artık öğretmenlerimiz korkmayacak. Öğretmenlerimize haksızlık yapanlar geceyi uykusuz geçirecekler. Artık memurlarımız korkmayacak. Onlara haksızlık yapanlar da rahat uyumasınlar. Sokaklarda baskı yapanlar gece rahat uyuyamayacaklar. Artık hak haklının olacak, güçlü olanın olmayacak dedi. Kutlamalar, havai fişek gösterileriyle geç saatlere kadar sürdü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Durmuş Yalçın Karabük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title