Haberler

Kamyonetten Düşen Sac, Kadın Sürücüye Dehşeti Yaşattı

Güncelleme:

Tekirdağ'da önünde seyreden kamyonetin üzerinden düşen sac nedeniyle manevra yapınca bariyerlere çarpan kadın sürücü, büyük bir şok yaşadı.

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, otomobiliyle seyir halinde olan Selda Özer, önünde seyreden kamyonetin üzerinden düşen sac nedeniyle manevra yapınca bariyerlere çarptı. Özer, kazada hafif yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde çevre yolunda meydana geldi. Selda Özel, kullandığı 59 YB 770 plakalı otomobil ile Edirne yönüne giderken önünde seyreden kamyonetin üzerinde bulunan demir sac yola düştü.

SIKIŞAN SÜRÜCÜYÜ YOLDAN GEÇENLER KURTARDI

Özel, saca çarpmamak için direksiyonu kırınca otomobilin hakimiyetini kaybederek, önce yolun sağındaki bariyerlere adından da ortadaki beton bariyerlere çarptı. Hafif yaralanan Selda Özer, panikle çıkamadığı otomobilin içinden yoldan geçenler tarafından çıkarıldı.

SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNDE MÜDAHALE ETTİ

Özel'e ihbar üzerine gelen sağlık ekipleri olay yerinde müdahalede bulundu. Üzerinden sac düşen kamyonetin sürücüsü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selda Özer Tekirdağ Çorlu 3.Sayfa Güncel Haberler

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

Netanyahu'dan masum bebeklerin diri diri yandığı katliama skandal yorum: Trajik hata

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

2028'de Cumhurbaşkanı adayı olacağını açıklayan Sinan Oğan'ı sadece 48 kişi dinledi

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Çankırı Karatekin Üniversitesi'nde İstiklal Marşı'na saygısızlık yapan araştırma görevlisi açığa alındı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak mı? #9917 Okan Buruk boşandı mı, ayrıldı mı? 28 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 28 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 28 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 28 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 28 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 28 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #128680 28 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ferdi gidiyor mu? Ferdi Kadıoğlu hangi takıma gidiyor? Ankara'da yağmur saat kaça kadar sürecek? Meteoroloji'den sarı kodlu uyarı!
Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

Pendik'te parçalanarak çöp konteynerlerine atılan cesedin kimliği belli oldu

500

Yorumlar (14)

cc:

kadınlara toplu taşıma indirimli olsun, bıraksınlar beceremedikleri araba işlerini. en ufak şeyde salya sümük ağlamaları da cabası.

3
15
yanıtYanıtla
Selda:

En ufak şey derken ? Sen hangi hadle başka bir insanın ne yaşadığından bi haber kafana göre atıp tutabiliyorsun? Ama doğru haklısın, ''Kadın'' sürücü olunca, yine o ''Kadın'' sürücü kendi önüne bişeyler fırlatıp kaza yapıyor değil mi. Klavye başında oturup insanların yaşadığı olayları yargılamak yaptığınız başka bişey değil !

yanıt0
yanıt0
Akif serdici:

Kamyonet sürücüsü kameralardan bulunup cezası kesilmeli bu kadininda aracını sacin sahibi olan karsilamali

16
0
yanıtYanıtla
Yenice Perde:

Geçmiş olsun.

3
0
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Geçmiş Olsun..Acil Şifalar Diliyorum.

3
0
yanıtYanıtla
OSMANİYE:

DAHA HALEN SUÇU KADIN SÜRÜCÜDE ARAYANLARA ACIYORUM. ALLAH SANA EN BÜYÜK CEZAYI VERMİŞ ZATEN GERİ ZEKALI OLDUĞUN İÇİN. O DEĞİL DE SANARSIN Kİ HERKES GÖZÜNÜ BİR AN BİLE YOLDAN AYIRMIYOR SANAR. ALLAHIM AFFEDİCİSİN ŞU AKILSIZCA YORUM YAPAN KULLARINI AFFET. VE AYNI BELAYI ONLARA YAŞATMA. ÇOK ÜZÜLDÜM GEÇMİŞ OLSUN

3
0
yanıtYanıtla
Mülteci:

Türkiye’ye Teşekkür Ederim.

2
0
yanıtYanıtla
Şöför:

Çok Yazık Olmuş.

1
0
yanıtYanıtla
Polis:

ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM.

1
0
yanıtYanıtla
NOKTA:

başına bir iş geldiğinde yaptıklarından sual sor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title