Haberler

Kamyonetle Foseptik Çukuruna Düşen 2 Tekniker Boğularak Öldü

Güncelleme:

Konya'da yol yapım şantiyesinde, GSM baz istasyonundaki arızayı tamire giden 2 tekniker, kamyonetle 6 metre derinliğindeki foseptik çukura düşerek yaşamlarını yitirdi.

Konya'da yol yapım şantiyesi içindeki GSM baz istasyonundaki arızayı tamire giden 47 yaşındaki Seyit Ahmet Kurt ve 30 yaşındaki Muharrem Çağlar, kamyonetle şantiye alanında etrafında güvenlik önlemi bulunmayan ve üzeri sac levha örtülü karla kaplı 6 metre derinliğindeki foseptik çukura düşerek yaşamlarını yitirdi.

Olay, dün saat 07.30'da Konya- Karaman Karayolu Gökhüyük mevkiinde, özel bir firmaya ait yol yapım şantiyesi içerisinde meydana geldi. Şantiye sahasında bulunan ve çalıştıkları firmaya ait baz istasyonunun arıza yaptığını öğrenen evli ve 3 çocuk babası tekniker Seyit Ahmet Kurt, tekniker arkadaşı evli ve 1 çocuk babası Muharrem Çağlar ile birlikte şantiyeye geldi.

ÜZERİ KARLA KAPLI OLDUĞU İÇİN FARK ETMEDİLER

Kimsenin bulunmadığı sırada bölgeye gelen Seyit Ahmet Kurt yönetimindeki 06 DG 3193 plakalı kamyonet ile şantiye içerisindeki baz istasyonunun bulunduğu yere doğru ilerlerken, üzeri metal sac levha ile kapatılmış, etrafında hiçbir güvenlik önlemi bulunmayan ve üzeri karla kaplı olduğu için de fark etmediği, 6 metrekare çapındaki foseptik çukuruna düştü.

ATIK SU ÇUKURUNDA BOĞULARAK ÖLDÜLER

Bir süre sonra şantiyeye gelen işçiler, teknikerlerin içerisi atık su dolu olan yaklaşık 6 metre derinliğindeki foseptik çukuruna düştüğünü gördü. Olay yerine itfaiye ve 112 acil servis ekipleri çağırıldı. Uzun süren uğraşlar sonrası foseptik çukurundan çıkarılan kamyonetin içerisindeki Seyit Ahmet Kurt ve Muharrem Çağlar'ın boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Kurt ve Çağlar'ın cesetleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

ARKADAŞLARI KAZA YERİNİ GÖRÜNTÜLEDİ

Yapılan adli işlemlerin ardından ailelerine teslim edilen cenazelerden Seyit Ahmet Kurt Musalla Mezarlığı'nda, Muharrem Çağlar ise Üçler Mezarlığı'nda bugün öğle kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Şantiyedeki kazanın hemen ardından hayatını kaybeden işçilerin arkadaşları tarafından cep telefonu ile çekilen görüntü ve fotoğraflar korkunç olayı gözler önüne serdi.

Jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muharrem Çağlar Seyit Ahmet Karaman Konya Güncel Haberler

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Erdoğan'dan Cumhur İttifakı mesajı: Fitne kazanı kaynatanların oyununa gelmeyeceğiz

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

İzmir'deki yangında Çiçek Adası'nın tamamı küle döndü

500

Yorumlar (15)

mustafa korkmaz:

o çukuru ora açanı idam edeceksiz sorumsuz katiller

45
1
yanıtYanıtla
mehmet yildiz Mobil-ANDROID:

o cukuru oraya acipta tedbirini almayanları da o çukura atmak hakkaniyetli olurdu.

27
0
yanıtYanıtla
yükselişMobil-ANDROID:

kokuşmuş düzenin kurbanlari.kim verecek bu hesabi

17
1
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

Allah rahmet eylesin Kisi basi 1 milyon tazminat versinler ki bir daha onlem alirlar

16
1
yanıtYanıtla
reis12Mobil-ANDROID:

hergün bir iş kazası önlem namına hiç birsey yok . madem orda çukur var etrefını şeritle çevireceksin

17
0
yanıtYanıtla
r.erler.:

Böyle saçma bir olay olabilirmi. insan canları bu kadar ucuzmu. . o çukurun sorumlusu da aynı şekilde o çukura atılmalı.

3
0
yanıtYanıtla
AfrıkaMuzMobil-IOS:

Afrika Afrika Modern Afrika Demokratik Afrika Büyük Afrika çok şükür çok Modern oldu memleket eskiden 70 cente muhtaçtık. Rabb'ime Şükürler olsun böyle kazalar Afrikadada oluyor normal

1
0
yanıtYanıtla
hakli olsunmobilWeb@haberler.com:

hersey de RTE e ye satasmak da moda oldu inadina RTE inadina AK Belediyeler...

0
1
yanıtYanıtla
KiyasettinMobil-IOS:

Ya arkadaşlar ezbere ezbere konuşmayin bu cokur acik degil kapali ,,foseptik ...oda gibi üzeri Kimse düşmesin kokuda yapmasin diye kapatılır ,,belli bir demir ve beton kulanılır çökmeyecek şekilde..ancak burda 10 tonluk bir ağırlik gelince çöker tabi ..foseptikte sorun yok yanii ..üzerinde araç gecişinin olmamasi için etrafinin tel örgü veya biraz daha yüksekte yapılmasi gerekiyordu ...

1
0
yanıtYanıtla
GUZEL TURKIYEM de Mobil-IOS:

Insana duyulan deger -50 serefsizlik diz boyu

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title