Haberler

Kamerun Adana'yı Tercih Etti

Güncelleme:

Batı Afrika ülkelerinden Kamerun'un Başkenti Yaounde Belediyeler Birliği Başkanı Tsimi Avouna, Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret etti.

Toplu taşımada kullanmak için Temsa'dan otobüs alan ve Adana'daki toplu taşıma sistemini incelemek isteyen konuk başkan, bu konuda Zihni Aldırmaz'dan destek istedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da Temsa'nın doğru bir tercih olduğunu, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin de Temsa otobüslerinden kullandığını belirterek, "Oldukça iyi bir marka. Ayrıca engellilerin kullanabileceği özelliklere sahip" dedi.

Adana'daki toplu taşıma sistemini konukların incelemesi için bürokratlara talimat veren Zihni Aldırmaz, her türlü desteğe hazır olduklarını da söyledi.

Yaounde Belediyeler Birliği Başkanı Tsimi Avouna da Adana'da olmaktan mutlu olduklarını belirterek, " Kamerun'da toplu taşıma önemli bir sorun. Bu nedenle deneyimlerinizden yararlanmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuk Başkan, Zihni Aldırmaz'ı Kamerun'a davet etti.

Ziyarette Zihni Aldırmaz ve Avouna karşılıklı çeşitli hediyeler sundular.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zihni Aldırmaz Kamerun Afrika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title