Haberler

Kalp Krizi Geçiren Kadın ile Kazada Ölen Oğlu Toprağa Verildi

Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki evlerinde kalp krizi geçiren 87 yaşındaki Bahriye Berber ile ambulansa yol tarif etmek isterken geçirdiği kazanın ardından kaldırıldıkları hastanede ölen oğlu 70 yaşındaki Mehmet Ali Berber, kılınan cenaze namazları sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Ankara'nın Çubuk İlçesi'ndeki evlerinde kalp krizi geçiren 87 yaşındaki Bahriye Berber ile ambulansa yol tarif etmek isterken geçirdiği kazanın ardından kaldırıldıkları hastanede ölen oğlu 70 yaşındaki Mehmet Ali Berber, kılınan cenaze namazları sonrası gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çubuk'un Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 5 katlı Gökmen Apartmanı'nın 1'inci katında oturan Almanya'dan emekli Mehmet Ali Berber, önceki akşam evde kalp krizi geçiren annesi Bahriye Berber için 112'yi arayıp ambulans istedi. Berber, kalp krizi geçiren annesi için gelen ambulansa yol tarif etmek için panikle caddeye çıktı. Bu sırada Berber'e, Ankara'dan Çubuk yönüne giden Kamil Ercan yönetimindeki 06 FD 7937 plakalı hafif ticari araç çarptı. Çarpmanın etkisiyle Berber'in başı aracın ön camından içeri girdi, vücudu ise, kaputun üzerinde kaldı. Ağır yaralanan Mehmet Ali Berber, kalp krizi geçiren annesi için gelen ambulansla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Bahriye Berber için ikinci bir ambulans istendi. Bahriye Berber, gelen ambulansla oğlunun kaldırıldığı hastaneye götürüldü. Kalp krizi geçiren 2'si kız 4 çocuk annesi Bahriye Berber ile kazada yaralanan 3'ü erkek 4 çocuk ve 11 torun sahibi oğlu Mehmet Ali Berber kaldırıldıkları aynı hastanede doktorların yaptığı müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Anne- oğulun cenazeleri hastane morgundan alınarak Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evlerinin önüne getirilirken, taziye çadırı kuruldu. Cenazeye Mehmet Ali Berber'in Almanya'da çalışan 4 çocuğu, ailesi ve yakınları katıldı. Okunan dua eşliğinde helallik alınan anne ile oğlunun cenazeleri Merkez Cami Kebir'e götürüldü. Anne Bahriye ile oğlu Mehmet Ali Berber, kılınan cenaze namazından sonra Çubuk Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. - Çubukankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Berber Almanya Politika Güncel Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Mayıs Basketbol Play Off CANLI İZLE! Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title