Haberler

KAHRAMANMARAŞ - Helikopterle trafik denetlendi, kar temizleme çalışmaları incelendi

Güncelleme:

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, helikopterle kent genelindeki trafik denetimine katıldı, kar temizleme çalışmalarını inceledi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, helikopterle kent genelindeki trafik denetimine katıldı, kar temizleme çalışmalarını inceledi.

Vali Coşkun, beraberindeki İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Özdurhan ve İl Emniyet Müdürü Salim Cebeloğlu ile Jandarma Genel Komutanlığına ait helikopterle havadan incelemelerde bulundu.

İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleriyle Adana-Kayseri kara yolu ile Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Türkoğlu yollarında gerçekleştirilen denetimlerde, kurallara uymadığı helikopterden tespit edilen araç sürücüleri uygulama noktalarına iletildi.

Yaklaşık 1 saat süren denetimde ekipler, 260 aracı kontrol etti, 21 sürücüye 6 bin 447 lira cezai işlem uyguladı.

Coşkun ile beraberindekiler, kırsal mahallelerde kar nedeniyle kapanan yollardaki kar temizleme çalışmalarını da havadan inceledi.

AA muhabirine, olumsuz kış şartlarının devam ettiğini, havadan denetleme yaparak değerlendirmelerde bulunduklarını aktaran Coşkun, helikopterden denetleme yaparken görülen trafik ihlallerinin yol güzergahındaki ekiplere bildirildiğini ifade etti.

Vali Coşkun, şöyle konuştu:

"Bu anlamda da şoför ve sürücülerimiz uyarıldı. Ceza kesilmesi gereken hususlar varsa onların da gereği yerine getirildi. Görebildiğimiz kadarıyla bütün ana güzergahlarımızda hem jandarma hem polisimizin sorumluluk bölgesindeki ana güzergahlarda bütün yollarımız açık. Şu an için bir sorun gözükmüyor. Buradan vatandaşlarımıza bir mesaj vermek istiyorum. Lütfen kış şartlarında araçlarıyla seyrederken mutlaka kar lastiği ve zincir bulundursunlar. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza kazasız belasız yolculuklar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ömer Faruk Coşkun Kahramanmaraş Jandarma Güncel Haberler

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

İran destekli Husiler, ABD, İngiltere ve İsrail'e ait 10 gemiyi vurdu

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Gökçek laf attığına bin pişman oldu: Sen bir soytarısın, kes sesini

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu? 31 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? #128680 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 31 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 31 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Cengiz Özkan neden yok (Sen Türkülerini Söyle)? Özhan Eren kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Özhan Eren kimdir, hayatı ve biyografisi! Bodrum şehir mi ilçe mi? Bodrum nereye, hangi ile bağlı? Emre Yücelen kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Emre Yücelen kimdir, hayatı ve biyografisi! İsmail Altunsaray kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi İsmail Altunsaray'ın hayatı ve biyografisi! Aysun Gültekin kimdir? Kaç yaşında, nereli? Aysun Gültekin hayatı ve biyografisi! Öykü Gürman kimdir? Kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sen Türkülerini Söyle jürisi Öykü Gürman'ın hayatı ve biyografisi! Sen Türkülerini Söyle jürileri kim 2024? #129300 Sen Türkülerini Söyle CANLI izle! Sen Türkülerini Söyle hangi kanalda? #127926 Süper Lig'e çıkan takımlar 2024! Hangi takımlar Süper Lig'e yükseldi? Sakaryaspor Bodrumspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Sakaryaspor Bodrumspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title