Haberler

Kadın öğretmenin veli tarafından dayak yediği anlar kameraya yansıdı

Güncelleme:

Mersin'de geçtiğimiz hafta meydana gelen kadın öğretmenin öğrenci velisi tarafından darp edilmesine ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Mersin'de geçtiğimiz hafta meydana gelen kadın öğretmenin öğrenci velisi tarafından darp edilmesine ilişkin olayın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, önce öğretmene vuran velinin, ardından saçlarından tutup ittiği görüldü.

SAÇINDAN TUTUP VURDU

27 Eylül Cuma günü meydana gelen olayda, merkez Mezitli ilçesindeki Vali Şenol Engin İlkokulu'na gelen bir kadın veli, öğretmen Nigar Özçelik (50) ile çocuğuna bağırdığı iddiasıyla tartışmış, daha sonra velinin eşinin de gelmesiyle tartışma büyüyerek kavgaya dönüşmüştü. Olayda darp edilen öğretmen ambulansla Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, veli ise gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece 'adli kontrol' kapsamında serbest bırakılmıştı.

O ANLAR KAMERADA

Öte yandan, öğretmenin darp edilme anları güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Kamera görüntülerine göre, okula gelen kadın veli, öğretmen ile tartışmaya başlıyor. Bir süre tartışan veli ve öğretmeni, çevredeki diğer öğretmenler sakinleştiriyor. Ardından velinin eşi ile arkadaşı gelerek, öğretmenle tartışmaya başlıyor. Tartışma sırasında önce öğretmene vuran ardından saçından tutarak iten veli, sınıfa giren öğretmenin peşinden giriyor. Daha sonra araya girenler tarafından sakinleştirilen veli, okuldan ayrılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mersin Eylül Haberler

500

Yorumlar (53)

Türk samet:

öğretmende olsan bağırmaya hakkın yok. sen öğretim için oradasın ve bu iş için para alıyorsun. Velinin de elbette el kaldırmaya hakkı yok. . .

13
44
yanıtYanıtla
Ahmet Ali:

BEn öğretmenim.Sen biliyormusun biz neler yaşıyoruz çocuklar ne hale getiriyorlar bağırmadan anlatmazsan sesini duyuramıyorsun çocuk sadece sessiz ol demekle susmuyor.Bilip bilmeden konuşma cahil adam

yanıt25
yanıt3
m:

ne kadar lüzumsuzce yazılan bir yorum. Allah bilir bu öğretmen benim vergimle maaş da alıyor diyen gereksizlerdensin. sağlıkçıya şiddet, eğitimciye şiddet , kadına şiddet ssenin gibi eğitimini tamamlayamayanlar yüzünden artıyor. öğretmenin bir kusuru varsa gerekli yere bildirirsin.

yanıt16
yanıt4
Gunduz:

Sen evde bir çocuğa sahip çıkamıyorsun, sinirlenince azarlıyorsun,öğretmene gelince çok kıymetli oluveriyor çocuk. Belki bir başka anne babanın yavrusunu korurken azarlıyor ötekini. Belki hak yedirmiyor. Bunu biliyor musun? Öğretmenlere laf söylemeyin. Kırk fırın ekmek yeseniz yine de o kadar sabırlı ve koruyucu olamazsınız.

yanıt14
yanıt1
Şah25:

Gücünüz anca kadına yeter. Size adam diyenin Allah belasını versin. Kadının kocası gelse kuyruğunuzu kıstırıp kaçacak yer ararsınız etekli ler...

24
1
yanıtYanıtla
asd:

kadın olması önyargıya neden olmasın. iki yönlü düşünmek gerek. insanlar küçücük yavrularını koklamaya kıyamazken ne üdüğü belirsiz insanlarca yıpratılmasına katlanamayıp ikaz etmeye geldiğinde karşısındakinin insan olmadığını görmesi bu olaya sebebiyet vermiş olabilir. .

yanıt1
yanıt3
Ahmet Ali:

Asd cahilsin cahi adamsın

yanıt1
yanıt0
AdaletsizAdalet:

Suçlu kim bilemem ama darp ve kavga sonrası adli kontrol şartı ile serbest kalmak adil değil. İki gün sonra yine aynı şeyi yapcak cunku ceza yok.

24
0
yanıtYanıtla
serkan kaya:

hiç bir veli bir ögretmene bu şekil davranmaz eminim coçugunu darp etmiştir veliyi haklı kılmıyor bu ama yargı türkiyede işlemiyor . Ançak zamlara boğarlar miletti insanların özel alanlarına kadar girdiler unutukları şey onları o mevkiye bu miletin getirdigi günü geldiginde indirmesinide bilir Evel Allah.

14
5
yanıtYanıtla
Ende sema nur:

Bende Ogretmenim.Bizler Ogrenciyken Ogretmenimizin Onunde Ceketimizi Ilikleyen Bir Topululuktuk.Dikkat Ediniz Şiddet Her Yere Girdi.Bir Diğer Husus Konu Ne Olursa Olsun Şiddet Bir Hastaliktir Ve Hayvani Bir Dürtüdür.Burdan Meslektasima Çok Geçmiş Olsun Dileklerimi Sunuyorum

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title