Haberler

Kabloyla Dövüp Elektrik Verdiler

Güncelleme:

16 yaşında iş verdiler, müşteri tarafından hırsızlıkla suçlanınca işkence ettiler.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde 16 yaşında bir çocuk işçiye, montaj için gittiği evde altın çaldığı iddiasıyla patronları tarafından işkence yapıldığı ileri sürüldü.

Olay İskenderun'a bağlı Karahüseyinli köyünde meydana geldi. İskenderun Sanayi Sitesi'nde su sistemleri üzerine bir iş yerinde çalışan 16 yaşındaki M.G., ustalarıyla birlikte Karahüseyinli köyünde bir evde çalışırken ev sahibine ait altın isimliğin ortadan kaybolması ortalığı karıştırdı. Altının kaybolduğu odaya M.G.'nin girip çıktığının görüldüğü iddiası üzerine patronu ve ustaları, aynı zamanda akrabaları olduğu iddia edilen M.G.'yi ıssız bir yere götürüp odunla ve kablo ile dövdüler, arabanın arkasına bağlayıp sürüklediler, hayalarına elektrik verdiler.

İŞKENCEDEN KURTULABİLMEK İÇİN SUÇU ÜSTLENMİŞ

Gördüğü işkence karşısında altını çaldığını söylemek zorunda kalan M.G., altını kendisinin çalmadığını, kendisine bu işkenceyi yapanların mutlaka cezalandırılacağını söyledi. Ağabeyi ve annesiyle birlikte geldiği İskenderun Devlet Hastanesi'nden rapor alan M.G.'nin bir hafta psikolojik tedavi görmesi uygun görülürken anne H.G., "Bunu yapanların insanlıktan nasibi yok" dedi.

Aile, olaya karışan 5 kişinin ismini Cumhuriyet Başsavcılığı'na vererek şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İskenderun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title