Haberler

Jackie Chan'e Dombıra Çalıp Kaftan Hediye Etti

Jackie Chan'e dombıra çalıp kaftan hediye ettiGüldana Nabiyeva / Astana, 1 Mart, (DHA) - Çin'de düzenlenen popüler şarkı yarışmasında genç Kazak müzisyen, performansını çok beğenip kendisiyle tanışan ünlü aktör Jackie Chan'e dombıra çalıp geleneksel Kazak kaftanı hediye etti.

Jackie Chan'e dombıra çalıp kaftan hediye etti

Güldana Nabiyeva / Astana, 1 Mart, (DHA) - Çin'de düzenlenen popüler şarkı yarışmasında genç Kazak müzisyen, performansını çok beğenip kendisiyle tanışan ünlü aktör Jackie Chan'e dombıra çalıp geleneksel Kazak kaftanı hediye etti.

Çin'deki 'I am a Singer 2017' ses yarışmasının katılımcısı olan Kazakistanlı genç şarkıcı Dimaş Kudaybergen muhteşem sesiyle gönülleri fethetti. Ülkenin popüler televizyon kanallarından biri olan Hunan TV'de düzenlenen müzik yarışması 21 Ocak'ta başladı. Şarkıcı Dimaş Kudaybergen toplam 14 aşamadan oluşan I am a singer 2017 müzik yarışmasının en genç katılımcısı. Yarışmaya ünlü şarkıcılar da katılıyor.

Dimaş, yarışmanın ilk turunda Fransızca SOS D'un Terrien En Detreese şarkısını söyleyerek birinci oldu.

Çinli ünlü aktör Jackie Chan, Dimaş'ı görüşmeye davet etti. Kazak şarkıcısı dünyaca ünlü oyuncuya Kazak halkının milli kaftanı şapan hediye ederek dombıra çaldı. Jackie Chan ise Dimaş'a ceket armağan etti.

Kazak şarkıcısı Fransızca, İngilizce, Rusça ve Çince şarkı söyledi. 22 yaşındaki şarkıcı yarışmanın 6. aşamasında da Lara Fabian'ın Adagio şarkısını seslendirerek birinci oldu. Dimaş Kudaybergenov'ı 'I am a Singer' Çin TV yarışmasında gösterdiği performanstan dolayı tebrik ediyorum? diye paylaşımda bulundu.

Çin'de hızla popüler oldu

Genç şarkıcının arkadaşı ve menajeri Alpamıs Şarimov, Çin basınının Dimaş hakkında attıkları manşetlerde 'Çinlilere Kazak şoku' ifadelerini kullandıklarını bildirdi. Genç şarkıcının resmi, kıyafetlere ve çeşitli eşyalara basılarak Çin piyasasına sürüldü.

Dimaş Kudaybergen, Belarus'un Vitebsk kentinde düzenlenen 'Slavyanski Bazar 2015' yarışmasını kazanmış, 2016 yılında ise kültür dalında Kazakistan'ın Kurucu Devlet Başkanı ödülü ile Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev'in özel bursuna layık görülmüştü.

(Fotoğraflı)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Jackie Chan Singer Astana Politika Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title