Haberler

İzmirli Gültekin Kar İnşaat'tan Cargo Alımı

Güncelleme:

İzmirli Gültekin Kar İnşaat, hafriyat işleri için tekrar Ford Cargo alımı yaptı.

Uzun yıllar yurtdışında iş yapan ve Türkiye'deki hafriyat işlerine Aliağa'da Ford Cargo araçlar satın alarak başlayan İzmirli Gültekin Kar İnşaat, araç filosunu yeni aldığı Ford Cargo'larla büyüttü. Haziran ayında 10 adet 3536D Ford Cargo alan firma, şimdi de 10 adet Cargo 4136D damperli kamyon alımı yaptı. 10 yıldır üst üste pazar lideri olan Ford Otosan'ın Eskişehir İnönü tesislerinde ürettiği Ford Cargo'lar, Ford Otosan Kamyon Bölge Müdürü Mete İnceer ve Ford Otosan Büyükkarcı Bayi Satış Sorumlusu Mehmet Akgül tarafından Gültekin Kar İnşaat yetkilisi Şenol Aktaş'a törenle teslim edildi.

Çift çekerde tercihi yine Ford Cargo olan Gültekin Kar İnşaat'ın yetkilisi Şenol Aktaş, törende yaptığı konuşmada, "Ford Cargo'ların bölgemizde geniş servis ağına sahip olması, ekonomik bakım giderleri ve yakıt tasarrufu ikinci kez Ford Cargo alımı yapmamızın en önemli nedenleri oldu" dedi.

İki yıl sınırsız kilometre garantisi var

360 PS/1400 NM gücündeki güçlü ve ekonomik Ecotorq motoru, yeni mandallı tip konforlu şanzımanı, 10 mm 500 MPa gücündeki sağlam şasisi, standart olarak sunulan klima ve 2 yıl sınırsız km garantisi gibi rekabetçi özellikleriyle öne çıkan Ford Cargo Yeni İnşaat Serisi; inşaat, hafriyat, maden ve beton firmalarının beklentilerini en yüksek şekilde karşılıyor. Rahat vites geçişleri, kolçaklı koltuk, artırılmış kabin içi konfor ve üstyapıyı görme imkanı veren yeni arka camıyla sürücülerin işlerine odaklanmasında kolaylık sağlarken, iş sahiplerinin kârlarını artırmasına olanak tanıyor.

Ford Cargo'lar 50 ükeye ihraç ediliyor

Ford Cargo'lar, 1,1 milyon m2'lik alana sahip olan Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda üretiliyor. Yurtiçinde 35 yetkili satıcı, yurtdışında 20 distribütör ile müşterilere ulaşırken; Rusya, Türki Cumhuriyetleri, Doğu Avrupa, Afrika ve Ortadoğu'da 50'ye yakın ülkeye ihraç ediliyor.

1500 kişiye istihdam sağlayan Ford Otosan İnönü Fabrikası'nda aynı zamanda Euro 5 normlarına uygun, çevre dostu Ecotorq motor üretimi yapılıyor. 7,3 lt ve 9 lt. Silindir hacminde 260PS/320PS/360PS/380 PS güce sahip motorlar yüzde yüz Türk işgücüyle yüzde yüz yerli üretiliyor. Türkiye'nin kendi markasıyla kendi motorunu üreten tek kamyon markası olan Ford Cargo, yüzde 70 yerlilik oranı ile Türkiye ekonomisine yüksek katma değer sağlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ford Otosan Türkiye Ford Güncel Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

Yozgat'ta 20'nin üzerinde sokak köpeği ölü bulundu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title