Haberler

Ankara ve İzmir Emniyeti'nde Görevden Alma Depremi

Güncelleme:

Ankara Emniyeti'nde 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun; İzmir'de 2 emniyet müdür yardımcısı 10 şube müdür ve müdür yardımcısının yeri değişti.

Ankara ve İzmir Emniyeti'nde görevden alma depremi sürüyor.  Ankara Emniyet Müdürlüğü'nde 470 amir, müdür yardımcısı ve memurun görev yeri değiştirildi. Emniyet müdürlüğünde yapılan görev değişikliğinin, daha çok emniyet amiri ve komiser sınıfındakiler ile memurlardan oluştuğu öğrenildi.

İl dışından da komiser sınıfından atama yapıldığı bildirildi.

İZMİR'DE OPERASYONU YAPAN MÜDÜR DE GİTTİ

İZMİR Emniyet Müdürlüğü’nde iki emniyet müdür yardımcısı yer değiştirdi, 10 şube müdür ve müdür yardımcısı da başka görevlere atandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğü’nde Personelden Sorumlu Müdür Yardımcısı Halil İbrahim Karazeybek, Ruhsatlar ve Pasaport Şube müdürlüklerine getirilirken, yerine buradan sorumlu Ayhan Saygılı geldi.

Atama yapılanlar arasında İzmir’deki Liman İşletmeleri’ne yönelik İmbat Dalgası operasyonunu gerçekleştiren Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Müdür Yardımcısı Metin Tuncer de yer aldı. Tuncer, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcılığı’na atandı. 

SİVAS’TA İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Sivas’ta 1.5 yıldır İstihbarat Şube Müdürlüğü görevini sürdüren Fatih Akpınar, görevinden alınarak Bilgi İşlem Şube Müdürlüğü’ne atandı. İstihbarat Şube Müdürlüğü görevine ise Gemerek İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Selman getirildi.

HANEFİ AVCI OPERASYONUNDA İSTİHBARAT ŞUBE MÜDÜRÜ OLAN MÜDÜR GÖREVDEN ALINDI

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2. Sınıf Il Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Aygün ve Suat Kural, görevlerinden alındı. İki il emniyet müdür yardımcısının, Eskişehir Trafik Polis Eğitim Merkezi'nde görevlendirildiği öğrenildi. Başarılı çalışmaları ile bilinen Aygün, 'Devrimci Karargah' operasyonu kapsamında, cezaevinde tutuklu bulunan eski Il Emniyet Müdürü Hanefi Avcı'ya yönelik operasyon sırasında Emniyet İstihbarat Şube Müdürü olarak görev yapıyordu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Hanefi Avcı Sivas İzmir Güncel - Operasyon Politika Güncel Haberler

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın Roma gezisi eleştirisine yanıt: Kamu parasını korumayı bana mı öğretecek?

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Uyuşturucu bağımlısı genç, anne ve babasını silahla öldürüp aynı silahla kafasına ateş etti

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (29 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 29 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (39)

LÜTFEN DİKKATdertanyaner@yahoo.com:

Hep söyledim. Söylemeyede devam edeceğim. DİKTATÖRLÜK bu işte !!!

42
14
yanıtYanıtla
kemalkemal99@hotmail.com:

Ddiktatorlugu taptiginiz milli sefinize sorun. Anlamadigim bir komunistin diktatorlukle ne sorunu olabilir? Keske diyorum az bir diktator olsaymis sen o zaman burada bunlari yazarken 100 kere dusunurdun.

yanıt0
yanıt0
HAMİTertdernet@yahoo.com:

Aşaıda yorum yapan arkadaş ..ne yazdığın anlaşılmıyor...Diktacımısın:)? Hani yandaşa benziyorsunda o bakımdan:)

yanıt0
yanıt0
ALLAHIN ASKERLERİefsanem_530@hotmail.com:

BAŞBAKANIMIZA LAF EDEN HERKES TUTUKLANSIN!!YAKINDA YENİ BİR ORDU KURACAZ ATATÜRKÜDE OSMANLIYIDA SİLECEZ.YAŞASIN AKPPPP VE BÜYÜK LİDER TAYYİP ERDOĞAN....

10
42
yanıtYanıtla
asilgun-210210@hotmail.com:

HAHAHAHA :) HİÇ GÜLECEĞİM YOKTU....ordu mu kuracaksın sen....seni gidi yaramaz seni :)

yanıt0
yanıt0
çav bellayozgat@hotmail.com:

komik yorum olmuş bu:)))))kendi kendine gelin güvey misali:)))

yanıt0
yanıt0
guneyguney88@hotmail.com:

Iyi oluyor artik taslar yerine oturuyor bunca sene istedikleri gibi at aynattilar az cekmedi bu millet bunlardan ceken bilir. Yanlarina bile yaklasamiyorduk havalarindan. Az kaldi gittikleri bile basabakanin ne kadar guclu oldugunun kaniti. Basbakanim sen yuru bu gercek halk seninle. Fitne fesat ve teror uzantisida kendini halk yerine koyuyor.

21
30
yanıtYanıtla
cengiznkarabiyik@mynet.com:

Bu yapılanların sebebini bilmesek sana inanırzı belki,Oysa artık yerden fışkırırcasına saçılan pisliklerden sonra bu yapılması ne kadar anlamlı değilmi.Şimdi bir düşünelim bu adamlar diyelim ki çok kötü yer değişince ne değişecek,ayrıca bir memuru görevden alırken,yerini değiştirirken ogeçerli bir sebep ileri sürülmezmi,Peki bnlerce emniyetçi 17 aralıktan sonramı kötü oldu,Yada bira aklımızı başımıza alıp şöyle düşünelim bu memurlar bulundukları görevden alınıp başka yere gönderildiğinde ortaya çıkaracakları soruşturmalarda ortadan kalkacaktır.Yani bu görevden almalarla bundan sonra ortaya hiçbir pislik çıkmayacaktır.Aslında biraz olsun düşünme yeteneği olan herkes bu ülkede devlet içinde meydana gelen illegal yapılanmalrı bgörüyor ve hep isyan ediyordu.Bugüne kadar o illegal yapıyla kolkola giren karşılarındakini yok edenler şimdi paylaşım kavgasına girdiler,olan devlete ve bunlara karşı çıkan,nemalanmayı kabul etmeyen millete oluyor

yanıt0
yanıt0
guneyguney78@hotmail.com:

Cengiz laf ebeligi yapmana gerek yok. Ne zaman basladigini herkes gordu. Kimlerin bu kumpasla birbirlerine kenetlendiginide gordu. Gumruk dunku gumruk yargi dunku yargi. Bunlari bana ovmene gerek yok. Ulkenin kalkinmasi ve ilerlemesi icin bu agir taslari kaldirip yurumemiz lazim onlarin etrafindan yol acmakla bu isler yurumez yarin yine bela olur baska bir hukumetin basina. Yani bu islere baslamisken dibinden kaziyacaksin bitti. Dogru yolda budur.

yanıt0
yanıt0
cengiznkarabiyik@mynet.com:

yani ben bana verilen görev gereği bu olanları doğru göstermeye devam edeceğim diyorsun,fakat size inanacak kimse yok,Bu Yapıyı ortaya çıkaranlarla bugün bizim yaptıklarımızı ortaya çıkarıyor diyenler kim,Burada görevden ayrılanlar kötüyse yer değiştirmek neyi çözecek diyorum sen masal anlatıyorsun,o yer değiştirmeler sadece ortaya çıkacak yolsuzlukları engeller,başka işe yaramaz zaten 17 aralıktan sonra yapılanlar hepimiin gözü önünde yapılıyor,Özel yetki verilerek ordumuzun komutanları biizat o mahkemelerin başkanının ,isyan ettiği kararlar verilirken,bu duruşmalarda ayaklar altına alınıyor değiştirin bun yargıçları dendiğinde soruşturmalar,yargılamalar devam ederken değiştirilmez diyip onlara övgüler dizenler şimdi soruşturmaları yürüten bütün savcıları görevden alıyor,kısaca biz artık bunları konuşmaktan bıktık siz hala savunmalktan utanmadınız.

yanıt0
yanıt0
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title