Haberler

İzmir'de Elazığ Rüzgârı Başkan Selmanoğlu: Elazığ Kabuğuna Sığmayan Bir Şehir

Güncelleme:

Birincisi 6-9 Ekim tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Elazığ Tanıtım Günleri'nin ikincisi İzmir'de görkemli bir açılış töreni ile start aldı.

Törene Elazığlı Eski Bayındırlık Bakanlarından Şerif Tüten, Elazığ Valisi Muammer Erol, İzmir Vali Vekili Ardahan Totuk, Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Sırrı Aydoğan, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Feyzi Bingöl, İzmir ve Elazığ illerinin kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Programa Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Kültür Bakanı Ertuğrul Günay telgraf göndererek tebriklerini ilettiler.

Elazığ Belediyesi Halkoyunları Ekibinin muhteşem gösterisi ile başlayan programda tiyatro sanatçısı Abdullah Şekeroğlu'nun dörtlükleri izleyenleri büyüledi.

Programın ilk konuşmasını İzmir Elazığ Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Nejat Ak Yaptı. Ak konuşmasında etkinlik ile toplumsal barışa hizmet etmek Sivil Toplum Kuruluşları ile kurumları bir araya getirmek istediklerini belirtti. Ayrıca Elazığ Tanıtım Günleri ile genç kuşaklara mahalli müziği sevdirmek ve Elazığ kültürünü yaşatmayı amaçladıklarını ifade eti.

Elazığ Turizm Derneği (ETUDER) Başkanı Burak Soylu ise emeği geçenlere teşekkür etti.

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ da, Elazığ kendini iyi ifade ederse Türkiye'nin parlayan yıldızı olacağını söyledi.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Feyzi Bingöl ise tanıtım günlerinin tanıtılan ile büyük katkısının olduğunu belirtti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Sırrı Aydoğan ise fuar alana gelirken kültür ve müzik kokan bir hava teneffüs ettiğini ve bu kokuyu hiçbir zaman içinden atamayacağını belirtti. Aydoğan'ın konuşma anında duygulanması ise gözlerden kaçmadı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

Reisi'nin cenazesine Türkiye'den iki isim katılacak

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title