Haberler

İzmir'de zabıta Basmane semtindeki 100'e yakın Arapça tabelayı tek tek indirdi

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, Konak ilçesi Basmane semtindeki çok sayıda Arapça tabelayı spiral yardımıyla keserek bulundukları yerden kaldırıldı. Semtte son birkaç gün içinde 100'e yakın tabelanın kaldırıldığı öğrenildi.

İzmir'in Konak ilçesi Basmane semtindeki çok sayıda Arapça tabela, zabıta ekiplerinin operasyonuyla tek tek indirildi.

İzmir'de zabıta ekipleri 100'e yakın Arapça tabelayı tek tek indirdi

100'E YAKIN TABELA KALDIRILDI

Semtte son birkaç gün içerisinde, 100'e yakın Arapça tabelanın kaldırıldığı öğrenildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentteki bazı iş yerlerinde asılı Arapça tabelaları kaldırmak için harekete geçti.

İzmir'de zabıta ekipleri 100'e yakın Arapça tabelayı tek tek indirdi

SPİRAL YARDIMIYLA KESİLDİLER

Ekipler tarafından, Konak ilçesi Basmane semtinde bulunan birçok iş yerindeki asılı Arapça tabelalar spiral yardımıyla kesilerek bulundukları yerden kaldırıldı. Ekiplerin son birkaç gün içerisinde, 100'e yakın Arapça tabelayı kaldırdığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı Basmane Zabıta İzmir Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Bakmadan Geçme

25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son seçim anketi! Bu Pazar seçim olsa kim kazanır? İşte son seçim anketi sonucu! Alık ne demek? Alık anlamı ne? İban ihbar ikramiyesi ne kadar, kaç TL?
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500

Yorumlar (83)

Enes Coşar:

Çok yerinde bir karar tebrik ediyorum, lakin aynısını McDonald's Starbucks gibi kapitalizm firmalara da yapın! Sıkıyorsa tabi!

866
192
yanıtYanıtla
Demir Acer :

Tum Turkiyede Türkçe disinda tum tabelalera diyoruz bp shell mc donald kfc storbock ve okumasini cince japonca bilmedigimiz kurtce arapca rusca dedik

yanıt70
yanıt24
Ozzy Bjk:

Senin o dediklerin kendi isimleri. İngilizce tabela asmazlar. Sadece adı veya markası kendi dillerinde yazarlar

yanıt1
yanıt0
kubilay göçeroğlu:

McDonald's Starbucks gibi bir sürü markanın ödediği vergilerden haberin var mı ? sırtını devlete yaslamıyorlar

yanıt2
yanıt0
özgür:

bence öncelikle marka nedir bunu öğrenin. bizim ülkemizin markalarıda dünyanın bir çok yerinde var. o saydıgınız isimlere girdiğiniz zaman Türkçe muhattap buluyorsunuz. belediyenın söktugu arapça marka degıl ıs yerının arapça bılgılendırıcı tabelası.

yanıt3
yanıt2
Alkurt:

ENES, ARAPCAYI ANADILIN GIBI COK MU IYI ANLIYORSUN?

yanıt2
yanıt1
Cevap :

Arapça tabela indirilince zorunuza gitmiş herhalde. :)

yanıt6
yanıt1
Hilal Şahbaz:

Dünya genelinde marka haline gelmiş markaların ve uluslararası dilin ingilizce olması sebebiyle marka tabelası asmak yasak değildir. Ancak küçük işletme olup bulunduğun ülkenin dilini kullanmıyorsan tabii ki yaparlar. Biraz genel kültür dersi alın. Sizin cahilliğinize cevap yetişmez.

yanıt4
yanıt3
Ercan Kilic:

Ülkemizde mülteci istemiyoruz ama 2 3 katına evimizi dükkanımızı kiraya vermesi bilmiyoruz.bu ülkenin bu hale gelmesinde yönetim ne kadar suçluysa.nefsi doymak bilmeyen ev ve dükkan sahipleridir sorumludur

944
36
yanıtYanıtla
Cüneyitl Saraçoğlu:

GÜNAYDINNN...! AKLILARINA YENİ DÜŞTÜ GALİBAAA. Şaka gibi bir ülkeyizzzz..

611
75
yanıtYanıtla
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title