Haberler

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na canlı yayında açıkça soruldu: Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?

Güncelleme:

6'lı Masa'daki aday belirleme süreci ve Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda sert sözler sarf eden İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na, canlı yayında "Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" diye soruldu. Mızıkçılık yapmayacağını belirten Ağıralioğlu, "Milletten duyduğumu masaya arz ediyorum. Oyların kırgın verileceğini, kızgın verileceğini hırpalanmış verileceğinin duyulsun istiyorum'' dedi.

Geçtiğimiz günlerde Meclis'te yaptığı basın açıklamasıyla 6'lı Masa'da aday belirleme süreci ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ağır sözler söyleyen İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Habertürk canlı yayınında Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtladı. Yaşananlara dair konuşan Ağıralioğlu "İstifa edecek misiniz?" ve "Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" sorularına yanıt verdi.

"İTİRAZIM PARTİME YAPILANLARA"

İstifa etmeyeceğini söyleyen Ağıralioğlu, "İtirazım partime ve genel başkanıma yapılanlara. Ben endişemi ifade ettim. Kurucusu olduğumuz masada bize böyle davranan yarın güçlü olduğunda bize ne yapar endişesi duyuyorum. Helalleşmek metaforuyla milleti sarıp sarmalarsanız İYİ Parti ile de helalleşeceksiniz." dedi.

"OYLAR KIRGIN VERİLECEK"

"Kılıçdaroğlu'na oy verecek misiniz?" sorusuna da yanıt veren Ağıralioğlu, "Genel Başkanın istişare sürecine dahil olduğu iradesini beyan ettiği işte mızıkçılık yapacak iradeyi temsil etmiyorum. Milletten duyduğumu masaya arz ediyorum. Oyların kırgın verileceğini, kızgın verileceğini hırpalanmış verileceğinin duyulsun istiyorum'' ifadelerini kullandı.

MECLİS'TEKİ AÇIKLAMASINDA NE DEMİŞTİ?

Ağıralioğlu Meclis'te yaptığı açıklamada, "Biz bugün çok önemli bir eşiğe geldik. Milletimizin ihtiyacı böyle olduğu için arz ediyorum. Vicdan sıkışmıştır. Tarih sıkışmıştır. Tercih sıkışmıştır. Devletin şerefli makamlarını bölücülerin pazarlığı haline getirdiler. Kurucusu olduğumuz masada bize pusu kurulmasından rahatsızız. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız değiliz. Ama dayatılan adaya karşıyız." demişti.

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Yavuz Ağıralioğlu Sözler Politika Güncel Haberler

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

Ali Koç'tan Aziz Yıldırım'a tarihi çağrı: Televizyonda, yüz yüze konuşalım

500

Yorumlar (15)

lokman akbulut:

ben milliyetçiyim diyen birisinin tayyip erdoğan düşmanlığı vatan sevgisinin önüne geçmişse solcuyada oy verir hainede oy verir

18
7
yanıtYanıtla
Şeref Sarpkaya:

SAĞCININ SOLCUYA OY VERDİĞİNİ DE İLK DEFA GÖRDÜM

13
12
yanıtYanıtla
erman genç :

Başkanın 2 günde geri geldi hangi açığı kirli dosyası varya artık Şov yapma İstifa et o zaman görelim dürüstlüğünü Ali bey

13
7
yanıtYanıtla
Muhammet Karakoyunlu:

Kendinizin memmun olmadigi bir kisiye insanlari nasil ikna edeceksiniz, merak ediyorum.

13
4
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

kılıcdaroğluna oy veren asla ve kata milliyetçi değildir

7
9
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Gelecekte partisinin genel başkanlığına oynuyor.Ne şiş yansın ne kepap muhalefeti .

13
1
yanıtYanıtla
İhsan BAŞERLİ :

Adam için her zaman lazım da siyasetçi içinde bazen de olsa karakterli olmak lazım

12
1
yanıtYanıtla
Zeki Anti:

Bunlar gibi yanar döner siyasetçilerden medet umanlar dinlesin ve ne kadar boş olduklarını görsün. Korkudan açık açık diyemiyor evet vereceğim diye kıvıra kıvıra söylüyor sanki başka bir şey söylüyormuş gibi yapıyor.

12
0
yanıtYanıtla
Mehmet demir:

İşte sonuç bu… Muhafazakar milliyetçilerin gazını aldırmak ve Kılıçdaroğluna oy verdirmek için bu adamı bu söylemler ile piyasaya gündeme sürdüler. Çok pis manipülasyonlar ile çok fena sağ gösterip sol yapmalar var

8
1
yanıtYanıtla
Ayhan Godek:

"Genel Başkanın istişare sürecine dahil olduğu iradesini beyan ettiği işte mızıkçılık yapacak iradeyi temsil etmiyorum. Milletten duyduğumu masaya arz ediyorum. Oyların kırgın verileceğini, kızgın verileceğini hırpalanmış verileceğinin duyulsun istiyorum''

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title