Haberler

İYİ Partili vekilin "Kim bu cübbeli arkadaş?" dediği şehit babası konuştu: Benden özür dilemeli

Güncelleme:

İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan, Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün babasının fotoğrafını çekip "Bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba?" demişti. Şehit babası Asım Safitürk, Türkkan'a, "Ben 'arkadaş' değil bu ülkeye şehit vermiş bir babayım. Benden özür dilemesini bekliyorum" şeklinde tepki gösterdi.

Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk'ün babası Asım Safitürk, İYİ Parti Grup Başkan Vekili Lütfü Türkkan'ın "Bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba?" sözlerine cevap verdi. Şehit babası Safitürk, "Ben 'arkadaş' değil bu ülkeye şehit vermiş bir babayım. Benden özür dilemesini bekliyorum" dedi.

"BU SARIKLI ADAM KİMDİR?"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, TBMM Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri devam ettiği sırada sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunmuştu. Türkkan paylaşımında, "Az evvel ziyaretçi sıralarında yer alan bu sarıklı cübbeli arkadaş kimdir acaba?" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Partili vekilin 'Kim bu cübbeli arkadaş' dediği şehit babası konuştu: Benden özür dilemeli

ŞEHİT BABASINDAN CEVAP: BEN 'ARKADAŞ' DEĞİLİM

Bu skandal paylaşıma şehit babası Asım Safitürk A Haber canlı yayınında yanıt verdi. Safitürk, "Sarıktan ve cübbeden rahatsız olmak yabancılığı ifade eder. Meral Hanım bu konuda ne düşünüyor, merak ediyorum. Lütfü Bey'in üslubunu yadırgadım. Ben 'arkadaş' değil bu ülkeye şehit vermiş bir babayım. Benden özür dilemesini bekliyorum" ifadelerini kullandı.

İYİ Partili vekilin 'Kim bu cübbeli arkadaş' dediği şehit babası konuştu: Benden özür dilemeliŞehit babası Asım Safitürk- Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk

"BEN KÜLLİYE'YE DE GİRDİM"

Safitürk, "Sarıktan ve cübbeden rahatsız olmak memleketin insanı olmadığını, tarih bilmediğini ifade eder. Ben de Diyanet mensubuyum, bundan daha tabi ne olabilir. Ben Külliye'ye de girdim, Sayın Cumhurbaşkanımızla kucaklaştım. Şimdiye kadar kimsenin rahatsızlık duyduğunu görmedim, duymadım" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Muhammed Fatih Safitürk Lütfü Türkkan İYİ Parti Haberler

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Namaz çıkışı Özel'i kızdıran sözler: Bayram sabahı ne konuştuğunu bil

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Bayram günü infial yaratan olay! Atatürk anıtına baltalarla saldırdılar

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? 20 gün önce atılan imza, firarın sonunu getirmiş

Bakmadan Geçme

TÜRKİYE- BREZİLYA MAÇ ÖZETİ #127952 Türkiye- Brezilya maçı kaç kaç bitti? Eylem Tok ve oğlu nerede yakalandı? Eylem Tok ve oğlu nasıl yakalandı? Sırbistan-İngiltere maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Sırbistan-İngiltere maçı şifresiz mi? Kurban eti yıkanır mı, kırmızı et yıkanır mı? Kurban kesildikten sonra et yıkanır mı? Eylem Tok ve oğlu yakalandı mı, nasıl yakalandı? Eylem Tok ve oğlu olayı ne, suçu nedir? Yurt dışı harç pulu ne kadar 2024? #9992 Yurt dışı çıkış harcına zam mı geldi? TV YAYIN AKIŞI 16 HAZİRAN: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Bayram tatilinde bankalar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası bankalar kapalı mı? Bayram tatilinde noterler açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası noterler kapalı mı? Bayram tatilinde kargolar açık mı, çalışıyor mu? Kurban Bayramı haftası kargolar kapalı mı? Türkiye-Brezilya Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-Brezilya voleybol maçı saat kaçta? Türkiye-Brezilya voleybol maçı şifresiz canlı izle! Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede? Kurban Bayramı'nda borsa açık mı, kapalı mı? Borsa bayramdan sonra ne zaman açılacak? Kurban Bayramı'nda eczaneler açık mı, kapalı mı? Bayram tatilinde nöbetçi eczane nerede?
Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

Bayram günü verip veriştirdi! İbrahim Tatlıses, kendisine kötülük yapan 3 arkadaşını afişe etti

title